Tiwas Skrevet 3. september 2014 Del Skrevet 3. september 2014 Hei, Har noen her noen gode tips til sunn-ish pannering? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31193-tips-til-pannering/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
maije Skrevet 3. september 2014 Del Skrevet 3. september 2014 Siden jeg ikke spiser hvetemel har jeg brukt både mandelmel og sesammel til panering. Dypper i egg og så i mandelmel eller sesammel. Av og til blandes litt parmesanost i paneringen. Tiwas 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31193-tips-til-pannering/#findComment-1062693 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blenda Skrevet 3. september 2014 Del Skrevet 3. september 2014 Maije sitt forslag støttes! Tiwas 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31193-tips-til-pannering/#findComment-1062695 Del på andre sider Flere delingsvalg…
CamillaO Skrevet 3. september 2014 Del Skrevet 3. september 2014 http://sallysbakingaddiction.com/2014/08/12/pretzel-crusted-chicken-bites/ http://sallysbakingaddiction.com/2014/05/14/baked-honey-bbq-chicken-fingers/ http://fitmencook.com/guiltless-fried-chicken/ Kokos panert kylling eller reker (enten vanlig revet kokos eller fett redusert). maije og Tiwas 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31193-tips-til-pannering/#findComment-1062699 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 3. september 2014 Del Skrevet 3. september 2014 Potetmos-pulver funker fjell! Litt mer folkelig utgave av panko . Først egg, så pottit, evt dobbelpaner hvis du vil. Tiwas 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31193-tips-til-pannering/#findComment-1062717 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jeanett V. Sandvik Skrevet 3. september 2014 Del Skrevet 3. september 2014 Siden jeg ikke spiser hvetemel har jeg brukt både mandelmel og sesammel til panering. Dypper i egg og så i mandelmel eller sesammel. Av og til blandes litt parmesanost i paneringen. Det hørtes jo fantastisk ut og skal passe fint for meg på lavkarbodiett Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31193-tips-til-pannering/#findComment-1062735 Del på andre sider Flere delingsvalg…
maije Skrevet 3. september 2014 Del Skrevet 3. september 2014 Det hørtes jo fantastisk ut og skal passe fint for meg på lavkarbodiett Det bør være fint for deg ja. Jeg synes det blir veldig bra. Blander sesam- eller mandelmel med hvitløkspulver, løkpulver salt og pepper og ev. parmesan. Kokos som CamillaO foreslår over her skal testes! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31193-tips-til-pannering/#findComment-1062741 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Affi Skrevet 3. september 2014 Del Skrevet 3. september 2014 Bruker som regel havremel, egg, salt og pepper. Men det finnes nok utallige bedre måter å gjøre det på, mine kokkeferdigheter tatt i betraktning. Tiwas 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31193-tips-til-pannering/#findComment-1062786 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiwas Skrevet 3. september 2014 Forfatter Del Skrevet 3. september 2014 Siden jeg aldri spiser potetmos tenkte jeg litt fettredusert kokosmel+vanlig mel, og selvsagt litt urter, salt og pepper og parmesan Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31193-tips-til-pannering/#findComment-1062838 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inger-Lise Skrevet 3. september 2014 Del Skrevet 3. september 2014 http://www.kriweb.no/2010/06/12/en-liten-update/ Der er oppskrift på den type panering noen andre også har foreslått over her, med egg, mandel/sesammel og ost/parmasan. Men sjekk ut denne, virker utrolig spennende!: http://www.kriweb.no/2010/08/12/fantastisk-fisk/ Oppskrift nummer 4, panering til laks! Virker spenstig, noen som vil prøve og komme med tilbakemeldinger om denne? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31193-tips-til-pannering/#findComment-1062845 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.