Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Siden jeg ikke spiser hvetemel har jeg brukt både mandelmel og sesammel til panering. Dypper i egg og så i mandelmel eller sesammel. Av og til blandes litt parmesanost i paneringen.

Det hørtes jo fantastisk ut og skal passe fint for meg på lavkarbodiett :)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31193-tips-til-pannering/#findComment-1062735
Del på andre sider

Annonse

Det hørtes jo fantastisk ut og skal passe fint for meg på lavkarbodiett :)

Det bør være fint for deg ja. Jeg synes det blir veldig bra. Blander sesam- eller mandelmel med hvitløkspulver, løkpulver salt og pepper og ev. parmesan.

Kokos som CamillaO foreslår over her skal testes!

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31193-tips-til-pannering/#findComment-1062741
Del på andre sider

http://www.kriweb.no/2010/06/12/en-liten-update/

Der er oppskrift på den type panering noen andre også har foreslått over her, med egg, mandel/sesammel og ost/parmasan.

Men sjekk ut denne, virker utrolig spennende!:

http://www.kriweb.no/2010/08/12/fantastisk-fisk/

Oppskrift nummer 4, panering til laks! Virker spenstig, noen som vil prøve og komme med tilbakemeldinger om denne? :)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31193-tips-til-pannering/#findComment-1062845
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...