Tiwas Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 Hei, Har noen her noen gode tips til sunn-ish pannering? Siter
maije Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 Siden jeg ikke spiser hvetemel har jeg brukt både mandelmel og sesammel til panering. Dypper i egg og så i mandelmel eller sesammel. Av og til blandes litt parmesanost i paneringen. Tiwas 1 Siter
CamillaO Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 http://sallysbakingaddiction.com/2014/08/12/pretzel-crusted-chicken-bites/ http://sallysbakingaddiction.com/2014/05/14/baked-honey-bbq-chicken-fingers/ http://fitmencook.com/guiltless-fried-chicken/ Kokos panert kylling eller reker (enten vanlig revet kokos eller fett redusert). maije og Tiwas 2 Siter
Aurelius Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 Potetmos-pulver funker fjell! Litt mer folkelig utgave av panko . Først egg, så pottit, evt dobbelpaner hvis du vil. Tiwas 1 Siter
Jeanett V. Sandvik Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 Siden jeg ikke spiser hvetemel har jeg brukt både mandelmel og sesammel til panering. Dypper i egg og så i mandelmel eller sesammel. Av og til blandes litt parmesanost i paneringen. Det hørtes jo fantastisk ut og skal passe fint for meg på lavkarbodiett Siter
maije Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 Det hørtes jo fantastisk ut og skal passe fint for meg på lavkarbodiett Det bør være fint for deg ja. Jeg synes det blir veldig bra. Blander sesam- eller mandelmel med hvitløkspulver, løkpulver salt og pepper og ev. parmesan. Kokos som CamillaO foreslår over her skal testes! Siter
Affi Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 Bruker som regel havremel, egg, salt og pepper. Men det finnes nok utallige bedre måter å gjøre det på, mine kokkeferdigheter tatt i betraktning. Tiwas 1 Siter
Tiwas Skrevet 3. september 2014 Forfatter Skrevet 3. september 2014 Siden jeg aldri spiser potetmos tenkte jeg litt fettredusert kokosmel+vanlig mel, og selvsagt litt urter, salt og pepper og parmesan Siter
Inger-Lise Skrevet 3. september 2014 Skrevet 3. september 2014 http://www.kriweb.no/2010/06/12/en-liten-update/ Der er oppskrift på den type panering noen andre også har foreslått over her, med egg, mandel/sesammel og ost/parmasan. Men sjekk ut denne, virker utrolig spennende!: http://www.kriweb.no/2010/08/12/fantastisk-fisk/ Oppskrift nummer 4, panering til laks! Virker spenstig, noen som vil prøve og komme med tilbakemeldinger om denne? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.