Jump to content

Affi

Members
 • Content Count

  916
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Affi last won the day on November 2 2013

Affi had the most liked content!

1 Follower

About Affi

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/03/1991

Converted

 • Facebook
  Stian.Smithmeyer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Av erfaring synes jeg det er best å spise som jeg pleier på konkurranse dager, det jeg vet jeg fungerer godt på og som gir meg bra trykk i forhold til vanlige økter.
 2. Har tidligere jobbet på treningsenter som selger star nutrition produkt å har ofte fått tilbakemeldinger om magepine/trøbbel av alt fra prewo/fatburn å protein ifra star nutrition. Har selv prøvd frenzyen å fikk så ondt i magen som jeg aldri har hatt før.
 3. Tusen hjertelig takk for supert svar! Så mye mer enn forventet. Venter enda med trening til legen sir ifra men så straks jeg er good to go blir nok dette prioritert nr 1. Klarer hverken knebøy eller markløft sånn som hofta er nå, eller d går jo men blir tåra i øyan.
 4. Hei. Har vært å tatt rønken etter å ha gått med rygg/hoftesmerter i 2 måneder. Har endelig fått svar på rønken etter lang venting, men legen har ikke vært tilgjengelig for å gi en forklaring enda, har bare snakket med resepsjonist. Noen som kan fortelle meg hva dette betyr mens jeg venter i spenning fra legen? Utrettet Lumbal lordose. retrolistese på ca 4-5 mm av L5 i forhold til S1
 5. 186cm 90kg Spis te æ e mætt
 6. Hei. Vi tåler litt krum, men svai må vi være forsiktig med. En stram hofteleddsbøyer kan bidra med at rompa stikker ut. Ser for meg ala lower crossed syndrom ettersånn som du forteller. Min personlige mening er at om du sliter med bøy, prøv å tilbring mest mulig tid dær, samtidig som fortsetter å utvikle deg teknisk å gjør research. Du kan jo eventuelt legge ut en video eller få en kompetent person (personlig trener) på ditt treningsenter til å hjelpe deg
 7. Hei! Små pointers : - Trekk stanga imot deg fra start - Knær skal skyves forover så straks du kommer til knehøyde/"lowhang" for en mer vertikal possisjonering før hofte ekstensjon. - Selv om hofta skal settes lavere ved olympiske løft skal skuldre fortsatt passere stangen i bunnpossisjon. - Etter fullført trippel ext. (Hofte/hæl/skuldre) prøv å la stangen gå så nært kroppen som mulig på tur oppover. Dette vil hjelpe deg å lande i en litt bedre posisjon så du slipper å få luft under hælen. Stanga skal altså ikke gå i en buet kettleswing bevegelse. Det kan være greit å dedikere litt tid de forskjellige posisjonene av løftet som feks : - Low hang - High hang - Clean Pulls - Clean deadlifts
 8. Begge. ingen som helst forskjell imellom venstre å høyre.
 9. Hei! Jeg har de siste ukene vært plaget med kne/quadriceps smerter ved knedominante bevegelser. Mistenker at det er Suprapatellar Pouch som avmerket på bildet under. Om jeg bruker 5-15 minutter på foamrulling/tøying av quadriceps eller solid dynamisk oppvarming avtar smertene å jeg fungerer 100% under knebøy. MEN, jeg føler egentlig at jeg har blitt litt verre i det siste. Under trening er det fortsatt ingen problem ettersom jeg varmer godt opp. Problemet er bare når jeg må ha såpass med irriterende smerter i knedominante bevegelser i hverdagen (som feks å gjøre en leg ext. bevegelse for å trø foten inn i skoen). Har også prøvd å tøye hamstrings å det funker også sånn at smerter avtar å jeg kan gjøre smertefri knebøy. Har søkt mye rundt dette å noen snakker om dominante quads å andre motsatt. Er usikker på om jeg burde legge fokuset på hamstrings eller quads ettersom begge ting fungerer. Er bare redd for å gjøre ting verre. Legger med film av frontbøy filmet forfra/bakfra. Som jeg selv merker kunne ankelmobiliteten vært bedre å jeg jobber med det samt ankel kolapsen jeg får i bunnen. Men om det er det jeg får av luft under helen når jeg løfter uten styrkeløftsko som gjør at jeg legger for mye press på Kne/quad, vet jeg ikke. *edit. Kan også nevne at når jeg ikke har varmet opp/rullet/tøyd så knekker det i kneet om jeg løfter kneet opp mot brystkassen så jeg får. Hele dagen sålenge jeg ikke er varm. Irriterer vettet av meg, det starter for noen uker siden. *edit2. Snakket nettop med fysioterapaut og han mente det var en overbelastning å jeg må bare legger mer fokus på oppvarming. Passe godt på at jeg er skikkelig god å varm før jeg begynner. Han mente også at det definitvt var quadriceps ettersom hamstring ikke hadde noe med saken å gjøre.
 10. Bruker som regel havremel, egg, salt og pepper. Men det finnes nok utallige bedre måter å gjøre det på, mine kokkeferdigheter tatt i betraktning.
 11. http://fitnessbloggen.no/styrketrening-for-nybegynnere/
 12. Hei. Var Tanita Bodyscan stilt in på Aktiv eller Ikke aktiv utøver? Om den er stilt in på aktiv viser den ufattelig mye lavere prosenter, dette er med for fulltidsatleter såvitt jeg er skjønt det. Ikke oss som "kun" trener 7 ganger i uken. Sist jeg testet en tanita bodyscan opp mot vanlige fettklyper fikk jeg ca 3% lavere på tanitaen (da på ikke aktiv, selv om jeg trener 7-10 ganger i uken). Aktiv viser den rundt 6 % for lavt. Om jeg skulle tippe ligger du nok akkurat der du "burde" være, rundt 20-23%. En normal kvinne har alt fra 20-30% fett. Mens vi menn ligger lavere, fra 8(12) til 22%. Disse tallene variere jo seffølgelig med alder osv. *Edit Uansett om Tanitaen er rett i forhold til ordentlig måling eller ikke, så ser du fortsatt fremgangen bare du kjører samme scannen uke for uke/måne for måne.
×
×
 • Create New...