nybegynner86 Skrevet 5. juni 2014 Del Skrevet 5. juni 2014 hei. jeg er nybegynner med trening/kosthold.. eller trent ca 6mnd i vektløftningsklubb. men jeg føler nå etter hvert at jeg har stått stilt di siste mnd me å kunne løfte tyngre..lurer på om det kan ha noe med kosthold å gjør? hvordan kan jeg spise..hva bør jeg spise?? ser jo folk som legger ut bilder av mat di lager til og spiser i flere dager..men skal dette spises di dagene du ikke trener også eller bare di dagene du trener? føler jeg får mer fett rundt mage og sidene selv om jeg trener..:/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30115-hvordan-spise-rett-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
runforit123 Skrevet 5. juni 2014 Del Skrevet 5. juni 2014 Høyde, alder, vekt, aktivtetsnivå og kcalinntak? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30115-hvordan-spise-rett-mat/#findComment-1026511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
rudboy Skrevet 5. juni 2014 Del Skrevet 5. juni 2014 For å si det enkelt og greit, du blir hva du spiser. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30115-hvordan-spise-rett-mat/#findComment-1026513 Del på andre sider Flere delingsvalg…
selters Skrevet 6. juni 2014 Del Skrevet 6. juni 2014 Helsedirektoratets kostholdsråd: http://helsedirektoratet.no/folkehelse/ernering/kostholdsrad/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30115-hvordan-spise-rett-mat/#findComment-1026601 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nybegynner86 Skrevet 6. juni 2014 Forfatter Del Skrevet 6. juni 2014 166 høy.52 kg. Trener 3 dager i uka ca 1.5-2 timer per gang.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30115-hvordan-spise-rett-mat/#findComment-1026688 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tinti Skrevet 6. juni 2014 Del Skrevet 6. juni 2014 Hei! jeg er rimelig nybegynner jeg og (litt over 7 mnd m/styrke), har stått litt stille på fett på mage/hva jeg klarer å løfte etc, og kom over en veldig interessant artikkel fra PT Espen B. Andersson om "døde kalorier", sjekk den ut! Innlegget er postet 1.juni, så du må nok scrolle bittelitt Og for å si det sånn, jeg tror det tar mye, mye lengre tid å bli ordentlig kjent med kroppen sin, enn de få mnd vi har holdt på, så ikke gi opp!! nybegynner86 og PT · Espen B. Andersson 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30115-hvordan-spise-rett-mat/#findComment-1026797 Del på andre sider Flere delingsvalg…
runforit123 Skrevet 7. juni 2014 Del Skrevet 7. juni 2014 166 høy.52 kg. Trener 3 dager i uka ca 1.5-2 timer per gang.. Hvordan er kostholdet sammensatt og hvor mange kalorier inntar du? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30115-hvordan-spise-rett-mat/#findComment-1027101 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Username111 Skrevet 8. juni 2014 Del Skrevet 8. juni 2014 Alt har med kosthold å gjøre. Du er i grunn undervektig med den vekten, så du må spise mer. Det fins ikke noe som heter "rett mat" eller "ren mat", men det fins totalt kcal forbruk og inntak. Når det er sagt er det forskjellige måter å spise på, du kan f.eks. lese om bio-rytme eller PMFS. Min anbefaling til deg er å spise mer fett og protein til frokost og kvelds, mens du fordeler karbohydratene rundt treningen type 50-60% av dagens inntak av karbohydratene fordelt par timer før trening og etter trening. Ellers er det gunstig å vite hvor mange kcal du ligger på om dagen, du kan bruke app med navn myfitnesspal og loggføre maten din der. Min anbefaling til deg er å begynne med 1700kcal om dagen og se om du går opp i vekt av det, om du ikke gjør det øker du med 100-200kcal. En vekt økning på 1-1.5kg i måneden ville eg lagt meg på som MAX Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30115-hvordan-spise-rett-mat/#findComment-1027726 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.