Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg lager maten jeg skal ha med meg på jobb om morgenen før jeg drar hjemmefra. Ellers så lager jeg alt når det skal spises. Har 4 måltid for dagen så da er det ikke så komplisert.

Så du er ikke typen som meg som begynner å gå rimelig lei av å stå på kjøkkenet x ganger om dagen altså :p

Annonse

Jeg pleide å foodpreppe 3-4 dager i forveien. Koker opp masse brunris, steker opp 4 pakker svinebiff, noe grønnsaker og porsjonerer alt i matbokser. Så står det i kjøleskapet :)

Tør ikke å foodpreppe for mer enn 3 dager dog, 4 er litt "stretching it" for min del :p

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...