doyouevenlift Skrevet 19. februar 2014 Skrevet 19. februar 2014 Hei! har tenkt å begynne å tenke litt meir på ka eg ete med tanke på kaloriar og næringstoff og har funne ut ca det eg åt i dag og kor mykje. Det er mykje det samme eg ete ellers og men er sjelden eg ete så mykje laks.. slik ser fordelinga mi ut: 400g kylling= 600kcal 4g, 88g, 2,4g 250g laks= 600 kcal 40g, 50g, 0g 100g ris= 300kcal 1,5g, 8g, 81g 100g ppulver= 300kcal 3g, 82,5g, 4,5g 3 skive m pepperskinke= 250 2g,10g,40g + skinke= 7g protein 300g gulrot= 110kcal 0, 0, 20g 2200kcal fett 50g, protein 240-250g karbohydrat 150g for vedlikehold må eg ligge på rundt 3000 så har tenkt å legge meg på rundt 2500 då eg vil litt ned i fettprosent. Eg ser eg får i meg mykje protein, kanskje litt for mykje (?) og ganske lite fett då 40/50 gram kjem frå laks som er noke eg ete sjelden. Ka anna kan eg ete for å få i meg meir fett? og korleis ser kostholdet ut ellers? får btw i meg litt meir fett gjennom olje og smør som eg brukar til steiking, derfor eg ha satt opp endel meir kaloria på kyllingen foreksempel enn vanlig. Er svært takknemmlig for svar! Siter
slettet Skrevet 19. februar 2014 Skrevet 19. februar 2014 http://fitnessbloggen.no/fett-kosten-er-viktigere-enn-du-tror/ En liste over gode fettkilder nederst i artikkelen Siter
doyouevenlift Skrevet 19. februar 2014 Forfatter Skrevet 19. februar 2014 185cm høg ca, vege 80kg, fettprosent veit eg ikkjee, har ikkje noke måleverktøy eller noke, i forhold til denne: http://4.bp.blogspot.com/-koEUmGC-j7M/UVsKx8LJTcI/AAAAAAAAAIc/VQLnf7cEZgs/s1600/body+fat.jpg ligge eg på mellom 15 og 20, ser sann ut på magen, mens brystet mitt og skuldrane mine ser meir ut som 10-12 då man ser "strekane som går over brystet når eg strammar og på skuldrane osv, 3-4 øverste magemusklane vise greit med et lite fettlag over Siter
doyouevenlift Skrevet 19. februar 2014 Forfatter Skrevet 19. februar 2014 kan sjå på bildet mitt, der eg er "tynnast" eg er no musklane vise ikkje så godt, er dårlig lys osv Siter
FrkHoel Skrevet 20. februar 2014 Skrevet 20. februar 2014 Noe høy andel protein. Det holder med 160 g på din kroppsvekt. Fett og karbo må opp. Ca 80-100 g fett, og resten av kaloriene fyller du opp med karbo. Siter
doyouevenlift Skrevet 20. februar 2014 Forfatter Skrevet 20. februar 2014 jaa har hørt det er 2-2,5g per kg kroppsvekt, så om eg legge meg på 160-200g protein, men da får eg jo endel kaloria til å fylle opp med fett og karbo.. karbo er greit, det skal eg klare å få i meg, men veit ikkje heilt ka eg skal ete for å få i meg fett Siter
Eminator Skrevet 20. februar 2014 Skrevet 20. februar 2014 laks 125 g ca 280 g kalori, 25 g protein, 20 g fett 1 boks makrell i tomat- ca 20 gram protein, ca 27-30 g fett( hele boksa er 170 gram= ca 400 kalorier Siter
doyouevenlift Skrevet 20. februar 2014 Forfatter Skrevet 20. februar 2014 får begynne å bytte ut litt av kyllingen med laks trur eg Siter
Eminator Skrevet 20. februar 2014 Skrevet 20. februar 2014 ja bare kjøpe sånn 4 x 125 g filet laks, som komemr i en "alu boks", 200 grader i 15 min uten olje eller noe sånt= voila laks is done eg spiser 1 filet hver dag Siter
doyouevenlift Skrevet 20. februar 2014 Forfatter Skrevet 20. februar 2014 aha! høres bra ut får prøve det Siter
Monika Hafredal Skrevet 20. februar 2014 Skrevet 20. februar 2014 Tips til fettkolder: Nøtter, nøttesmør, avocado, laks, olje (feks på salat), steke kjøtt i smør Siter
Raptorial Skrevet 20. februar 2014 Skrevet 20. februar 2014 jaa har hørt det er 2-2,5g per kg kroppsvekt, så om eg legge meg på 160-200g protein, men da får eg jo endel kaloria til å fylle opp med fett og karbo.. karbo er greit, det skal eg klare å få i meg, men veit ikkje heilt ka eg skal ete for å få i meg fett For toppidrettsutøvere så kan man anbefale opp til 1.8g/kg kroppsvekt. For resten finnes det ikke noen god grunn til å anbefale noe særlig mer enn 1.5. Mer protein =/= bedre treningseffekt. Siter
STRONG DAD Skrevet 20. februar 2014 Skrevet 20. februar 2014 80kg... Og 185... Ned i fett? Her er det noe som ikke stemmer. Jeg er 183. Hadde jeg veid 80kg så hadde jeg vært undervektig. Kanskje bygge litt? Siter
doyouevenlift Skrevet 20. februar 2014 Forfatter Skrevet 20. februar 2014 hehe, bygginga kjem den og og eg har lett for å legge på meg muskla om eg ete godt, det har eg gjort før satte meg et mål i september om å få ned fettprosenten, har gått ned 13kg so langt men har fortsatt endel fett rundt magen som eg vil bli kvitt, bere for å sjå at eg faktisk klare det skal begynne å bygge når eg har nådd målet mitt! Siter
ThereseHag Skrevet 20. februar 2014 Skrevet 20. februar 2014 400g kylling= 600kcal 400kcal 4g, 88g, 2,4g 250g laks= 600 kcal 400 kcal 40g, 50g, 0g 100g ris= 300kcal 350 kcal 1,5g, 8g, 81g 100g ppulver= 300kcal 380kcal 3g, 82,5g, 4,5g 3 skive m pepperskinke= 250 2g,10g,40g + skinke= 7g protein 300g gulrot= 110kcal 0, 0, 20g Siter
doyouevenlift Skrevet 20. februar 2014 Forfatter Skrevet 20. februar 2014 ja veit det er ca 100kcal per 100g kylling, men såg på foreksempel næringsinnhold.no at om den var steikt i fett vart d ca 150kcal per 100g og eg krydra en god del på risen står det 300kcal per 100g og på proteinpulver tar eg 3 skeie som er 90g= ca 300kcal laksen og steikte i endel smør med krydder. Men er ikkje sikkert olje og smør har så mykje å sei som eg trudde! Siter
ThereseHag Skrevet 20. februar 2014 Skrevet 20. februar 2014 Smør/olje er kcal det og, men når du ber om råd ang en matplan, bør du da skrive det spesifikt. Det forandrer jo en hel del;) Siter
doyouevenlift Skrevet 20. februar 2014 Forfatter Skrevet 20. februar 2014 ahaa oki, takk for tips! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.