Tirilns Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 Hei! Etter å ha hørt så mye om den berømte speltlompe pizzaen var det på tide å prøve dette i dag, men til min store fortvilelse satt den seg fast i bakepapiret. Det endte til slutt med at det som skulle bli en fin og flat pizza, ble en stor haug blandet med kjøtt, tomat, paprika og ost. Det jeg lurer på er hvordan jeg kan unngå at lompene blir bløte og setter seg fast. Etter å ha sett på flere bilder og lest flere oppskrifter seg jeg at "alle andre" får dem perfekte, noe jeg også vil få til! På forhånd, takk :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dovendyret Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 Aldri hatt det problemet dessverre.. Kansje prøve å smøre noe form for olje / smør under speltlompen? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/#findComment-951022 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ielill Skrevet 13. februar 2014 Del Skrevet 13. februar 2014 Stek dem sprø i ovnen (på en rist) før du har på fyllet slettet 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/#findComment-951043 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tirilns Skrevet 14. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 14. februar 2014 Tusen takk for svar, da får jeg prøve ut deres råd neste gang :-) En kokk blir jeg nok aldri, hehe! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/#findComment-951182 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emiliemo Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Legg de på bakepapir? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/#findComment-951436 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Addict Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Legg de på bakepapir? Står at de lå på bakepapir Emiliemo 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/#findComment-951506 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tirilns Skrevet 14. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 14. februar 2014 De lå på bakepapir, problemet var at lompene ble så bløte at de satt seg fast i papiret :-) Men skal prøve ut tipsene ovenfor, så får jeg se hvordan det går! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/#findComment-951511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nyttliv89 Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Har aldri hatt det problemet. Hva har du på dem? Jeg bruker Philadelphia med hvitløk og urter som jeg smører på speltlompene (fra merket Buar). Så har jeg på karbonadedeig, oregano, paprika, løk og ost. Setter det på bakepapir og de blir perfekt. 180 grader i 15 minutter. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/#findComment-951541 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emiliemo Skrevet 14. februar 2014 Del Skrevet 14. februar 2014 Står at de lå på bakepapir Haha sorry. Jeg har hatt de på 225 grader jeg, midt i ovnen. Vet ikke hvor lenge jeg har hatt de inni, men hadde samma problem når jeg blanda ketchup + noe tacosaus (hadde ikke det jeg trengte..) Funker mye bedre med tomatpure Addict 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/#findComment-951609 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tirilns Skrevet 15. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 15. februar 2014 Har aldri hatt det problemet. Hva har du på dem? Jeg bruker Philadelphia med hvitløk og urter som jeg smører på speltlompene (fra merket Buar). Så har jeg på karbonadedeig, oregano, paprika, løk og ost. Setter det på bakepapir og de blir perfekt. 180 grader i 15 minutter. Haha sorry. Jeg har hatt de på 225 grader jeg, midt i ovnen. Vet ikke hvor lenge jeg har hatt de inni, men hadde samma problem når jeg blanda ketchup + noe tacosaus (hadde ikke det jeg trengte..) Funker mye bedre med tomatpure Jeg brukte speltlomper fra Buer, tomatsaus som jeg smurte på lompene, karbonadedeig med tacokrydder, tomat, paprika, mais og ost. Da er det kanskje tomatsausen eller tacokrydderet som gjør at fyllet blir for vått, eller hva tenker dere? :-) Jeg stekte dem på 200 grader på nederste rille, hørte nemlig at lompene ble sprø om jeg gjorde det :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/#findComment-952006 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nyttliv89 Skrevet 15. februar 2014 Del Skrevet 15. februar 2014 Jeg brukte speltlomper fra Buer, tomatsaus som jeg smurte på lompene, karbonadedeig med tacokrydder, tomat, paprika, mais og ost. Da er det kanskje tomatsausen eller tacokrydderet som gjør at fyllet blir for vått, eller hva tenker dere? Jeg stekte dem på 200 grader på nederste rille, hørte nemlig at lompene ble sprø om jeg gjorde det Jeg tror nok det er tomatsausen og kanskje tomatene som er "synderen". Prøv med tomatpuré og uten tomat, og se om det blir bedre da? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/#findComment-952059 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inger-Lise Skrevet 15. februar 2014 Del Skrevet 15. februar 2014 Har aldri prøvd disse speltlumpizzaene selv, men må jo innrømme at etter å ha lest utallige oppskrifter/tips/lovprising blir jeg interessert i å prøve! Men har noen spm, hvorfor brukes speltlumper fremfor vanlige lefser, er det fordi de er tykkere/bedre i ovnen? Og jeg liker jo best tynn, italiensk bunn fremfor amerikansk soggy, men blir ikke lumper syyykt tynne, holder de i det hele tatt fyllet når har noe kjøtt osv på? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/#findComment-952061 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nyttliv89 Skrevet 16. februar 2014 Del Skrevet 16. februar 2014 Har aldri prøvd disse speltlumpizzaene selv, men må jo innrømme at etter å ha lest utallige oppskrifter/tips/lovprising blir jeg interessert i å prøve! Men har noen spm, hvorfor brukes speltlumper fremfor vanlige lefser, er det fordi de er tykkere/bedre i ovnen? Og jeg liker jo best tynn, italiensk bunn fremfor amerikansk soggy, men blir ikke lumper syyykt tynne, holder de i det hele tatt fyllet når har noe kjøtt osv på? Du bør prøve, det er ufattelig godt! Speltlomper er mye sunnere enn vanlige lumper, og har også mindre kalorier. De blir tynne, men så lenge du ikke har veldig bløtt fyll holder det seg fint. Tirilns 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/#findComment-952927 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tirilns Skrevet 16. februar 2014 Forfatter Del Skrevet 16. februar 2014 Jeg tror nok det er tomatsausen og kanskje tomatene som er "synderen". Prøv med tomatpuré og uten tomat, og se om det blir bedre da? Det var en god idè, takk! :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/#findComment-952965 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blomst Skrevet 28. februar 2014 Del Skrevet 28. februar 2014 Det kan også hende at det er bakepapiret du bruker som er synderen. Jeg lager ofte knekkebrød, og har opplevd at det er et hav av forskjell mellom de forskjellige typene bakepapir. Coop Pizzaark er f.eks. i elendig kvalitet, har måttet kaste haugevis av knekkebrød fordi bakepapiret sitter som limt fast etter steking. Nå bruker jeg derimot bakepapir fra merket SoftStyle (kjøpt fra en av de større matbutikkjedene, husker ikke hvilken), og det sitter ikke fast til knekkebrødene i det hele tatt. Aner ikke om vanlig bakepapir generelt er bedre enn pizzaark eller om det kun er Coop som er et møkkamerke, men test et annet merke enn du bruker nå for å se om det går bedre Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27886-speltlompe-pizza/#findComment-963612 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.