Fit4Fight Skrevet 6. november 2013 Skrevet 6. november 2013 Jeg trenger hjelp til hvordan jeg skal klare å spise mer grønnsaker. Noen som har noen tips til hvordan jeg kan tilberede grønnsaker til middag og lunsj så jeg kan spise mer så jeg ikke blir sulten under dietten. Jeg liker de fleste grønnsaker, bortsett fra blomkål. Og hvordan kan jeg tilberede brokkoli på en god måte?? Det er kjempegodt når kjæresten lager det, men når jeg skal lage det selv smaker det bare rart Siter
Gjest Jester Skrevet 6. november 2013 Skrevet 6. november 2013 Spør kjæresten hvordan han lager brokkoli? ellers er det koke, steke, mose etc. Tilsett krydder eller lag kombinasjons woker eller moser/pureer. Siter
Aurelius Skrevet 7. november 2013 Skrevet 7. november 2013 Legger igjen spor her, så er det fint mulig jeg kommer med et og annet forslag i løpet av kvelden. Siter
Scruffy Skrevet 7. november 2013 Skrevet 7. november 2013 Hva med grønne smoothier? Det er en ypperlig måte å få i seg grønnsaker på. Her er oppskriften på frokosten min for tiden: - 1/3 beger yoghurt naturell, suppleres med magerkesam dersom du ønsker mer protein - 1/2 eller 1 banan - noen valnøttkjerner - 2-3 isbiter - så mye fersk spinat og/eller grønnkål jeg får plass til. Tilsetter ofte noen topper fersk brokkoli eller litt selleri, avhenger av hva jeg har - på grunn av spinaten tilsetter jeg noe c-vitaminrikt, feks. ananas eller mango. Bare en liten neve ellerno Det er grønnsakene som skal "dominere" , yoghurten tilsetter jeg for "matauk", og bananen for konsistens og søtning. Frukta tilsetter jeg litt av for å dempe oxalsyren i spinaten. Så der, den kan du prøve Siter
wombat Skrevet 7. november 2013 Skrevet 7. november 2013 Kjøp "aromat". Sånn grønn kryddergreie. Jævlig lettvint og jævlig godt. Løser alle dine problemer. Siter
wombat Skrevet 7. november 2013 Skrevet 7. november 2013 Ellers kan du lage grønnsaker i aluminiumfolie i ovnen (f. eks. løk, brokkoli, gulrot og blomkål (gi det et forsøk selvom du ikke liker det)). Du kan gjerne legge en laksefilèt eller kyllingfilèt inni også om du vil det, men iallefall - ta sitronpepper (masse) og litt salt på og la stå i 25 min. NAM<3 Siter
Kaiman Skrevet 7. november 2013 Skrevet 7. november 2013 Jeg bruker ovnen, men uten folie. Tar litt olje over grønnsakene på 225. Ellers er jeg stor fan av smørdampede rosenkål ThereseHag og Aldara 2 Siter
wombat Skrevet 7. november 2013 Skrevet 7. november 2013 "Wild Vegan skrev: Jeg bruker ovnen, men uten folie. Tar litt olje over grønnsakene på 225. Ellers er jeg stor fan av smørdampede rosenkål Smørdampet brokkoli er forresten sinnsvakt godt også. Syns jeg ihvertfall Siter
Kaiman Skrevet 8. november 2013 Skrevet 8. november 2013 "wombat skrev: Smørdampet brokkoli er forresten sinnsvakt godt også. Syns jeg ihvertfall Har ikke smakt, men det skal absolutt smakes wombat 1 Siter
Lisa Skrevet 8. november 2013 Skrevet 8. november 2013 Stekt gulrot, brokkoli og paprika (i ca 5 min) med havsalt på etterpå. Pleier av og til å steike det sammen med et fedd hvitløk. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.