Ariel_ Skrevet 5. november 2013 Del Skrevet 5. november 2013 ... når den består mye av stivelse, aka polysakkarider? Trodde det var slik at de komplekse karbohydratene tok lenger tid å bryte ned enn de enklere, jeg! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25455-hvorfor-har-poteten-h%C3%B8y-glykemisk-indeks/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bandea Skrevet 8. november 2013 Del Skrevet 8. november 2013 Struktur/kompakthet. Den er ikke den enkelte polysakkariden som bestemmer høy/lav GI. Tenk deg en rå potet og en kokt potet, de har forskjellig struktur, og dermed også ulik nedbrytningshastighet i fordøyelseskanalen. CelineMaria og Ariel_ 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25455-hvorfor-har-poteten-h%C3%B8y-glykemisk-indeks/#findComment-886338 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ariel_ Skrevet 8. november 2013 Forfatter Del Skrevet 8. november 2013 Struktur/kompakthet. Den er ikke den enkelte polysakkariden som bestemmer høy/lav GI. Tenk deg en rå potet og en kokt potet, de har forskjellig struktur, og dermed også ulik nedbrytningshastighet i fordøyelseskanalen. Aaa, da skjønner jeg det! Tusen takk! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25455-hvorfor-har-poteten-h%C3%B8y-glykemisk-indeks/#findComment-886342 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Danisan Skrevet 9. november 2013 Del Skrevet 9. november 2013 Etter å ha kokt poteten, kjøl den i noen timer ned så vil poteten få mer resistent stivelse som igjen gir bittelitte mindre kcals samt laver GB. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25455-hvorfor-har-poteten-h%C3%B8y-glykemisk-indeks/#findComment-886352 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaiman Skrevet 9. november 2013 Del Skrevet 9. november 2013 Etter å ha kokt poteten, kjøl den i noen timer ned så vil poteten få mer resistent stivelse som igjen gir bittelitte mindre kcals samt laver GB. Stor forskjell? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25455-hvorfor-har-poteten-h%C3%B8y-glykemisk-indeks/#findComment-886356 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Danisan Skrevet 9. november 2013 Del Skrevet 9. november 2013 Nå spiser jo ikke folk som regel kun poteter i et måltid. Men dor en blodsukker-stigning så er det uansett total mengde karbohydrat som først og fremst har betydning. Men litt her og litt der. Er du maskin så spis poteten rå da mengden amylose (alpha 1,4) er dominant, som bidrar til en ikke-nedbrytbar struktur. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25455-hvorfor-har-poteten-h%C3%B8y-glykemisk-indeks/#findComment-886359 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.