Gå til innhold

Forslag til hvor man får billig små-kjetting? (for mikro-belastning i vekttrening)


Jacob

Anbefalte innlegg

Hei!

Ser at det begynner å bli vanskelig å øke lineært med 10 kg mellom hver biceps-økt, og ser etter muligheter for å begynne å øke belastningen med <2,5 kg på stanga. Så på denne linken: http://www.diystrengthtraining.com/equipment-for-strength-training/microloading-fractional-plate-homemade/

Baseball-vekter hørtes jo ikke så dumt ut, men er egentlig mer interessert om å bruke kjetting ettersom dette potensielt blir veldig mye billigere, samt at dette kan jo bare henges fast på frivekter i tillegg til stang, noe vektskiver ikke kan gjøre. Hvor kan jeg få kjøpt et utvalg av liten og lett kjetting a la det om er avbildet? Og er det noen som gjør noe lignende, som har noen tips?

Vil gjerne ha et lite "utvalg" av kjetting-lenker fra 0,25-2,5 kgs "enheter" av kjetting...Forslag? :p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

LOL@fyllekommentar :D Hvis du drar på en byggsjappe så pleier de selge småkjettinger. Du får veie og trikse litt med avbitertang så får du veid opp noen stykker som veier sånn cirka det samme. Selvgjort er velgjort.

Det dyrere alternativet er selvfølgelig å kjøpe mikroplater som passer på stang. Et komplett sett med 0,25kg - 0,5kg - 0.75kg - 1,0kg koster ca. 500kr på eBay.

Enda et alternativ med tanke på bicepcurl er å gå opp i reps før du legger på mer vekt og da tar færre reps. La oss si du har et vindu på 10-15 reps. Når du får til 15 reps på alle settene dine, så øker du vekt neste trening. Da ligger du sannsynligvis nærmere 10 reps. Det er også mulig å variere vekt i løpet av en trening. La oss si du skviser ut 11 reps på første settet. Da kan du godt bruke lavere belastning på de neste settene og skvise ut omtrentlig 15 reps. Så lenge du har progresjon med enten høyere vekt og/eller reps så er det progresjon :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...