Jump to content

brukernavn

Members
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

About brukernavn

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har begynt å trene i lunchen på jobb. Dvs jeg har 20min med effektiv trening hver ukedag. For å rekke å få 3 sett på 3 øvelser hver dag har jeg testa med 1min pause mellom setta, noe som jeg aldri har prøvd før. Blir litt svakere plutselig når man ikke rekker å roe ned pusten før neste sett, men så blir jeg også helt kjørt og støl som aldri før. Er det noen som har noen erfaringer? Burde jeg fortsette slik så lenge det gir fremgang eller er det bedre å få ned mengden så jeg henter meg inn bedre mellom hvert sett?
 2. PHAT eller X-Size høres ut som kan passe deg bra Starta akkurat på sistnevnte, og hadde første dagen i går. Det jeg liker med sånne programmer er at man føler seg skikkelig brukt i de muskelgruppene man har trent, i motsetning til helkroppsprogram hvor jeg nesten ikke føler jeg har trent etterpå.
 3. Har du gått opp fire kg på to uker? Da tror jeg ikke du har ligget på 1700 kcal om dagen
 4. Ser ut som det er passe med kcal til nå. Gikk ned 1 kg første uka, og selv om jeg ikke tror det blir like mye neste uke så er det et greit utgangspunkt ser det ut som. Har faktisk spist litt mer enn jeg hadde planlagt de tre siste dagene, og havna på 2500-2700 om dagen. På rett spor i hvert fall :-)
 5. For enkelthets skyld så runda jeg av til nærmeste 10 og 100 tror jeg Mann på 31 år. Dette er første uka på deff, og jeg vet ikke helt hvor mye jeg kommer til å gå ned per uke. Siden det er første gang jeg har tatt i bruk en app/matvekt tenkte jeg å forhøre meg ca hvordan makro og kcal/dag burde ligge. Skal prøve å uppe proteininntaket og se, men akkurat det syntes jeg er vanskelig uten å bruke mange timer på kjøkkenet, og det er noe jeg virkelig hater. Hvis det er noe jeg er glad i så er det brød, og det er så sykt enkelt. Jeg har ikke problemer med metthetsfølelse. Blir litt sulten mellom lunch og middag, men det gjør ingenting.
 6. Havna på 2400kcal 170g proteiner i dag. Tester ca rundt de tallene et par uker og ser hva som skjer :-)
 7. Takk for svar. Siden det bare er gått to dager så er det vanskelig å si noe om hvor mye kcal jeg burde ligge på, men høres ca 2300 lite eller mye ut?
 8. Tiden er kommet til å få vekk litt spekk. Jeg er 190cm høy og veier nå 95kg. Treningen min består av 3-4 økter styrke per uke samt ca 2t kardio i form av jobbsykling. Jobber på kontor og det blir dermed en del sitting Planen er å gå ned i vekt uten å miste muskler/styrke. Jeg har begynt å logge maten, og de første to dagene ser ca slik ut: 2300 kcal hvorav 126g proteiner, 100g fett og 200g carbs. Dette føler jeg selv er noe jeg kan holde på med en stund uten å dø av sult eller bli lei. Hvor mange kcal om dagen bør jeg legge meg på for å ha en moderat vektnedgang uten å miste for mye styrke/muskler? Noe dere ville gjort annerledes i forhold til makrofordeling?
 9. Ja jeg mente en av de, men du kan ta annenhver øvelse fra trening til trening. Eller du kan ta allle de øvelsene og se om det føles passelig. Hadde du hatt en stang du kunne lagt på litt vekter så hadde programmet sett annerledes ut. Med det utstyret du har tilgjengelig ville jeg gjort det sånn. Edit: Ser nå at du har mulighet for sittende kabelroing? Da ville jeg tatt med den øvelsen i programmet på et vis
 10. Jeg brukte det til løping, men problemet med at man ikke får tilkoblet er vel det samme.
 11. Var jeg deg ville jeg prøvd meg på noe slikt annenhver dag: Chins/Pullups 4 sett Dips/Pushups 4 sett Ettbeins knebøy/Bulgarsk utfall 4 sett Skulderpress/Arnold press 4 sett Løping kan du gjøre dagene i mellom om du føler for Huske å spise mye!
 12. Hadde pulsbelte (polar) til mobil før jeg fikk en skikkelig pulsklokke. Halvparten av gangene så fant ikke mobilen beltet, uansett hvor mange apper jeg prøvde. Angrer ikke ett sekund på pulsklokka Kan være jeg har vært uheldig og da, er sikkert andre som har fått det til å fungere problemfritt.
 13. Hmm franskpress har jeg aldri prøvd med rett stang, så den må testes. Er sugen på å trene olympiske løft, men skeptisk til teknikken min. Viljar, har du eksempler på Y og T? Nytt for meg. Har dessverre ikke hantler
 14. Fordi jeg vil ha så mange alternativer som mulig før jeg setter sammen et program. Det jeg lista opp der er ikke et program, bare en liste med tilgjengelige øvelser Jeg liker å variere hver 2. måned ca. Ikke pga progresjon, men fordi jeg kjeder meg fort med samme program/øvelser.
 15. Planen er å trene i garasjen da jeg ikke har mulighet/tid til å kjøre på studio på kvelden. Har handla dette: benk (ikke justerbar), stang, vektskiver, benkpress (med mulighet for knebøy og dips), TRX, 2x16kg kettlebells, og sånn rullehjul til mage. Trenger noen kreative sjeler til å hjelpe meg komme på så mange øvelser som mulig. Det vanskeligste er armer og skuldre. Dette er det jeg har kommet på til nå: Bein Knebøy, frontbøy, strakmark, utfall, tåhev. Rygg Markøft, foroverbøyd roing, chins/hangups i trx, omvendt roing trx, rack chins, t-bar row. Bryst Benkpress, dips, pushups med vekter, pushups trx Skuldre Militærpress, borgepress, upright rows, fronthev med stang(?) Armer Bicepscurl stang, smalbenk. Mage Turkish getup, magerullehjulting, planke i trx.
×
×
 • Create New...