Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Leste en artikkel av Martin Berkhan hvor han kalte ulike proteinkilder raske og langsomme. Regner med at det har med å gjøre hva som tas opp raskt av kroppen/ musklene, men er det noen som kan forklare litt nærmere? Hvilke matvarer er raske og langsomme? Er det av betydning når på dagen og i forhold til en treningsøkt når man burde innta de forskjellige kildene?

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/24718-raske-og-langsomme-proteiner/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, det er forskjell, og nei, det er ikke av betydning i forhold til trening. Forskjellen ligger i hvor lenge konsentrasjonen av aminosyrer i plasma holdes høy og hvor fort den stiger. Det har ingen store praktiske implikasjoner.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...