boost Skrevet 5. oktober 2013 Skrevet 5. oktober 2013 Leste en artikkel av Martin Berkhan hvor han kalte ulike proteinkilder raske og langsomme. Regner med at det har med å gjøre hva som tas opp raskt av kroppen/ musklene, men er det noen som kan forklare litt nærmere? Hvilke matvarer er raske og langsomme? Er det av betydning når på dagen og i forhold til en treningsøkt når man burde innta de forskjellige kildene? Siter
Username111 Skrevet 5. oktober 2013 Skrevet 5. oktober 2013 http://fitnessbloggen.no/dette-er-siste-nytt-om-forskning-pa-protein/ Siter
Indiska Skrevet 5. oktober 2013 Skrevet 5. oktober 2013 Ja, det er forskjell, og nei, det er ikke av betydning i forhold til trening. Forskjellen ligger i hvor lenge konsentrasjonen av aminosyrer i plasma holdes høy og hvor fort den stiger. Det har ingen store praktiske implikasjoner. Thiasthias 1 Siter
Raptorial Skrevet 5. oktober 2013 Skrevet 5. oktober 2013 For at det skal ha en praktisk implikasjon, så må en anta at du inntar proteinene i en fullkommen fastet tilstand. Det forekommer sjelden blant vanlige folk som omtrent har konstant tilgang på mat. Thiasthias 1 Siter
boost Skrevet 6. oktober 2013 Forfatter Skrevet 6. oktober 2013 ok, så hva er da årsaken til at mange sverger til whey istedet for kasein? Siter
tommestokk Skrevet 6. oktober 2013 Skrevet 6. oktober 2013 ok, så hva er da årsaken til at mange sverger til whey istedet for kasein? Billigere Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.