02-snapper Skrevet 20. september 2013 Skrevet 20. september 2013 Har heimelaga gnocchi stående... Men hva i alle dager skal d serveres med...??? Skal de stekes elr kokes? Helt nytt for meg dette Siter
Magnusj Skrevet 20. september 2013 Skrevet 20. september 2013 Bittelitt googling og jeg fant følgende: Gnocchien kokes i lettsaltet vann (evt buljongvann for mer smak) til de flyter opp. Når de flyter opp er de ferdige, enkelt og greit. Renn av i dørslag og server isteden for vanlig pasta. Siter
02-snapper Skrevet 20. september 2013 Forfatter Skrevet 20. september 2013 Jau... Men disse ER ferdige... Jeg mener mer hva de passer sammen med. Retter liksom. Prøvde googling jeg også. Fant mye med ostesaus. Men siden mange her er flinke til å kokkelere ville jeg høre om noen hadde erfaringer med måltider med gnocchi Siter
Super-pingla Skrevet 20. september 2013 Skrevet 20. september 2013 Stek dem lett gyldne i smør sammen med frisk salvie. Server alene eller som tilbehør til feks stekt kylling, svinefilet e.l Aurelius, 02-snapper og TEW 3 Siter
Kristin Charm Skrevet 20. september 2013 Skrevet 20. september 2013 Neineinei, gnocchi skal serveres med masse, masse, masse ost! http://www.taste.com.au/recipes/26777/gnocchi with three cheese sauce http://www.bbc.co.uk/food/recipes/gnocchiwithcheesesau_85119 http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1118/blue-cheese-gnocchi Har dere aldri spist gnocchi i noen av sydenlandene? Himmelsk chubby2champ, TEW og Afterall 3 Siter
Claroline Skrevet 20. september 2013 Skrevet 20. september 2013 Jeg har bodd litt i Italia (sør), og der spiste vi det bart, med tomatsaus og parmesan. Siter
Sunnogfinmedvin Skrevet 24. september 2013 Skrevet 24. september 2013 Har heimelaga gnocchi stående... Men hva i alle dager skal d serveres med...??? Skal de stekes elr kokes? Helt nytt for meg dette Send de til meg Jeg ville servert de i tomatsaus med mye hvitløk og parmesan på toppen Siter
Raptorial Skrevet 24. september 2013 Skrevet 24. september 2013 Har heimelaga gnocchi stående... Men hva i alle dager skal d serveres med...??? Skal de stekes elr kokes? Helt nytt for meg dette Super-pingla, Christian_B og 02-snapper 3 Siter
Minni M Skrevet 4. november 2013 Skrevet 4. november 2013 Tomatsasus er tingen- gjerne med kjøttdeig i Siter
chubby2champ Skrevet 4. november 2013 Skrevet 4. november 2013 Speaking of gnocchi. Hvor finner man dette i Oslo (gjerne fersk) uten å må ut med en arm og et bein? Siter
Tiwas Skrevet 8. november 2013 Skrevet 8. november 2013 Nå kan jeg ikke svare for fersk, men kjøpte et par bokser i Sverige. Samme pris som for vanlig pasta. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.