Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Bittelitt googling og jeg fant følgende:

Gnocchien kokes i lettsaltet vann (evt buljongvann for mer smak) til de flyter opp. Når de flyter opp er de ferdige, enkelt og greit. Renn av i dørslag og server isteden for vanlig pasta.

Skrevet

Jau... Men disse ER ferdige... Jeg mener mer hva de passer sammen med. Retter liksom. Prøvde googling jeg også. Fant mye med ostesaus. Men siden mange her er flinke til å kokkelere ville jeg høre om noen hadde erfaringer med måltider med gnocchi

Annonse

  • 1 måned senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...