Heihopro Skrevet 12. juni 2013 Del Skrevet 12. juni 2013 Anbefal gjerne bøker/linker som forklarer kjemi og andre bøker/linker som kan hjelpe å forstå bland annet forskningsrapporter om ernæring bedre. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Indiska Skrevet 12. juni 2013 Del Skrevet 12. juni 2013 Frisk og Funksjonell Masse, masse nyttig. Eivind Eliasson, Kristin Charm, Alexander V og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
4321yawaworht Skrevet 12. juni 2013 Del Skrevet 12. juni 2013 "Hvorfor/Derfor/Why"-titteltrenden for artikler er nok det eneste jeg virkelig irriterer meg over. DO NOT KNOW WHY. Titler som bruker imperativ er også slitsomme. Fk u Dagbladet. Mye bra der da. Good, Indiska! Jeg liker denne bloggen: Health Correlator. Mye om faste, forskningsartikler, makronæringsstoffer, insulinets rolle, diabetes, osv. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thorvaldsen Skrevet 12. juni 2013 Del Skrevet 12. juni 2013 Present Knowledge in Nutrition: John W. Erdman Jr., Ian A. MacDonald, Steven H. Zeisel: 9780470959176: Amazon.com: Books Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Heihopro Skrevet 12. juni 2013 Forfatter Del Skrevet 12. juni 2013 Takk for tipsene folkens, da har jeg litt å kose meg med Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.