Gå til innhold

Trenger sårt hjelp !!!


Anbefalte innlegg

hei..

jeg er ei 27 år gammel mor til 3 som veier 30 kilo for mye å sliter veldig å gå ned i vekt=( grunnet min vekt å høyde sies det att jeg skal ha 1500ckal om dagen... men problemet mitt er att jeg ikke får i meg mer enn 8 - 900 ckal om dagen... over dette ender da i oppkast i løpet av natta å dette er ikke med vilje... har gått i vel 13 år med kun ett måltid om dagen så er kanskje det kroppen lider av? får ihvartfall kraftige mage kramper om jeg spiser over 3 måltid i løpet av dagen, så min dag ang spising ser ut som dette:

frokost:

2 rugsprø knekkebrød med en skive servelat på hver.

middag:

2-3 poteter med f.eks. en kotelett mye grønnsaker og saus.

kvelds:2 brødskiver eller rugsprø med ost eller servelat.

har tre barn hvor det yngste er 1 år så har lite tid til treningsenter desverre...*=( trente 4 ganger i uka i 11 mnd, merket jeg ble litt fastere men 2 kilo opp i vekt... kan dette være mulig? har prøvd energi drikker som monster, redbull osv men disse sovner jeg av... (aner ikke hvorfor)

så mitt spørsmål er da: hva kan jeg gjøre for å gå ned i vekt?

er meget taknemmelig om noen tar seg tid til å gi litt råd kanskje?=)

-Motsattavalleandre-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dette høres såpass.... komplisert ut at jeg ihvertfall innser at her har jeg ingenting å bidra med, den kompetansen har jeg ikke, og jeg håper at andre forumgjengere i samme situasjon kommer frem til det samme.

Har du konsultert med lege? Ernæringsfysiolog? Annet dugandes fagfolk?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ville gått til lege og sjekket opp alt. Jern osv. Iallefal starte der. Er det lettere med flytende enn med fast føde? Jeg hadde en slik periode i fjor. Drakk da mye proteinshake og etter en stund ga problemet seg. Og jeg begynte med "normal" føde igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stress neeeeeeeeeeed... Jeg ble stresset av å lese innlegget ditt :p hehe. Men har du som Aurelius sier, pratet med noen om dette? Tror det er bedre for deg å søke hjelp av profesjonelle som kan ta en nærmere titt på din situasjon enn vi på et forum kan.

Når det gjelder vektnedgang generelt er det viktig å ikke spise for lite, der tror jeg mange gjør en feil. Men på den måten du har hatt det den siste tiden får du jo ikke i deg noe næring i det hele tatt når du kaster opp og ikke klarer å få i deg mer mat, som du sier. Stress setter også kroppen ut av spill, og når man også har små barn, vil jeg tro at små barn, stress over at du vil ned i vekt, at du ikke får tid til å trene, oppkast, magekramper, gir kroppen din MYE stress. Det kan være nok til at kroppen protesterer, er følsomme greier det der.

Men, jeg ville anbefale deg nok en gang om å søke mer profesjonell hjelp. Håper det ordner seg for deg :) Lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt en evinnelig kaotisk magefortid, og kjenner til problemet du har. For meg virket det som hele den greien med å spise så sinnsykt lite ble en ond sirkel som pleier mageproblemene, mens da jeg bare bestemte meg for å trykke nedpå mer - så har det gradvis bedret seg etter den første tiden hvor det bare var jævlig. Hvis du inntar så lite kan det jo være farlig - så jeg vil virkelig anbefale deg å enten bare tvinge deg selv til å prøve mer mat i en periode og se om det kan hjelpe (kan f. eks. hjelpe om du har syre/refluxproblematikk - her finnes også novaluzid, e-link, gaviscon reseptfritt på apoteket). Håper du finner ut av dette hos en lege :)

PS: Magesekken krymper jo selvfølgelig også når du spiser så lite, og det gjør VONDT å utvide den. VONDT VONDT VONDT. Men det er det som må til hvis det er det som er problemet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...