Felicie Skrevet 5. mai 2013 Del Skrevet 5. mai 2013 Hei! Jeg skal lage sjokolademousse med sukrinmelis. Oppskriften sier 200 g vanlig melis, hvor mye sukrinmelis skal jeg da bruke? Har ikke vekt, men 1 dl sukrinmelis veier visstnok 70 gram. Lurer bare på om måleenhetene er det samme eller om f.eks sukrinmelis smaker mer enn vanlig melis? Skal ha kokesjokolade og kremfløte + egg i moussen også, håper på at sukrinmelisen ikke gir en kald ettersmak fordi den blander seg med sjokoladen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20771-sukrinmelis-i-bakst/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 5. mai 2013 Del Skrevet 5. mai 2013 Sukrin er ikke fullt så søtt som sukker (ca 70%), men har ikke prøvd å lagd mousse med sukrin selv så vet ikke om du bør gå opp eller ned i mengde. Men har dårlig erfaring med å bruke sukrin i bakst som utgjør så mye sukker. Blir veldig kald smak. Du kan prøve å bruke litt honning i oppskriften da det skal ganske lite honning til for å utjevne den kalde sukrinsmaken. Asta 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20771-sukrinmelis-i-bakst/#findComment-758907 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Felicie Skrevet 6. mai 2013 Forfatter Del Skrevet 6. mai 2013 Skal lage 12 posjoner, dvs. trenger 200 g melis. Har omtrent 150 g sukrinmelis igjen, tror du det går an å smelte noen natreen-tabletter å blande oppi? Har brukt smeltede natreen-tabletter i bakst før og det funka. Vet jeg burde kjøpe natreen strø eller dråper isåfall, men er natreen tabletter vi har tilgjengelig og jeg er fattig Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20771-sukrinmelis-i-bakst/#findComment-759868 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miah Skrevet 9. mai 2013 Del Skrevet 9. mai 2013 Som Oddis så har jeg dårlige erfaringer med mengder av sukrin i bakst, så jeg tar alltid mindre mengde enn man egentlig skal ha i sukker. Eventuelt fungerer det også bra å kun bytte ut endel av sukkeret med sukrin, men likevel slenge oppi litt sukker. Eller honning, som Oddis sier. Den kalde smaken ødelegger mye, spesielt om det ikke er noe man er vant til. Folk som aldri spiser sukrin vil legge mer merke til det enn noen som spiser mye sukrin, noe det er lurt å ha i bakhodet når man sunnifiserer diverse oppskrifter som også skal serveres til andre. Er du fattig? Bare hiv oppi litt sukker, er ikke verdens undergang. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20771-sukrinmelis-i-bakst/#findComment-764139 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Felicie Skrevet 9. mai 2013 Forfatter Del Skrevet 9. mai 2013 Blanda 140 g sukrinmelis med 6 smeltede natreen-tabletter. Haha, jeg er gal, men det ble bra og nå står sjokolademoussen i kjøleskapet og fingjør seg Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20771-sukrinmelis-i-bakst/#findComment-764171 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 15. mai 2013 Del Skrevet 15. mai 2013 Hvordan ble smaken? Tenkte å lage pavlova med sukrinmelis / altså eggehvitter + sukrinmelis + eddik, tror du den kalde smaken kommer godt fram? Hadde håpet å få laget en kake som de andre (som ikke spiser sukrin til vanlig) ikke smaker forskjell på fra vanlig.. Går det eventuelt ann å bytte ut halvparten av sukkeret/melisen med sukrin, vil fortsatt den kalde smaken være tilstedet? (om noen vet:D) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20771-sukrinmelis-i-bakst/#findComment-771056 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Matsb Skrevet 16. mai 2013 Del Skrevet 16. mai 2013 Anbefaler Sukrin Gold. Brukt det i karamellpudding og ostekakeR med stort hell og ingen kald / metallisk smak. Sukrin Gold tilsvarer vel sukker i mengde også. Så 1 dl erstattes med 1 dl, tror jeg.. Lena Ludvigsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20771-sukrinmelis-i-bakst/#findComment-771099 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Felicie Skrevet 16. mai 2013 Forfatter Del Skrevet 16. mai 2013 Hvordan ble smaken? Tenkte å lage pavlova med sukrinmelis / altså eggehvitter + sukrinmelis + eddik, tror du den kalde smaken kommer godt fram? Hadde håpet å få laget en kake som de andre (som ikke spiser sukrin til vanlig) ikke smaker forskjell på fra vanlig.. Går det eventuelt ann å bytte ut halvparten av sukkeret/melisen med sukrin, vil fortsatt den kalde smaken være tilstedet? (om noen vet:D) Synes det ble veldig bra smak. I oppskriften sto det 200 g melis. Jeg tok 140 g sukrinmelis og 6 smeltede natreen-tabletter (bare smelter de i bittebittebittelitt kokende vann). Ingen av gjestene merket det og fikk masse skryt Ble ikke noen kald smak, men så er jo sjokolademousse også laget av masse mørk sjokolade som er tilsatt en del sukker. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20771-sukrinmelis-i-bakst/#findComment-771193 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 16. mai 2013 Del Skrevet 16. mai 2013 Synes det ble veldig bra smak. I oppskriften sto det 200 g melis. Jeg tok 140 g sukrinmelis og 6 smeltede natreen-tabletter (bare smelter de i bittebittebittelitt kokende vann). Ingen av gjestene merket det og fikk masse skryt Ble ikke noen kald smak, men så er jo sjokolademousse også laget av masse mørk sjokolade som er tilsatt en del sukker. Takk for svar:-D Da prøver jeg! men tror jeg bare bytter ut halvparten av vanlig melis med sukrinmelis - så jeg er sikker på at den blir ordentlig i konstistensen osv i.ft vanlig:D Felicie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20771-sukrinmelis-i-bakst/#findComment-771584 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Felicie Skrevet 16. mai 2013 Forfatter Del Skrevet 16. mai 2013 Takk for svar:-D Da prøver jeg! men tror jeg bare bytter ut halvparten av vanlig melis med sukrinmelis - så jeg er sikker på at den blir ordentlig i konstistensen osv i.ft vanlig:D Ja, det kan nok være lurt Spesielt når du får gjester. Bra at du ikke er så nazi på det uansett! Lena Ludvigsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20771-sukrinmelis-i-bakst/#findComment-771587 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 16. mai 2013 Del Skrevet 16. mai 2013 Ja, det kan nok være lurt Spesielt når du får gjester. Bra at du ikke er så nazi på det uansett! Det er jo tross alt 17 mai:-D så lenge de er litt sunnere er jeg fornøyd! Felicie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20771-sukrinmelis-i-bakst/#findComment-771614 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.