Gå til innhold

Surfing


chrissernh

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det viktigste i surfing er å komme seg opp, ville anbefalt å øve deg på den eksplosive bevegelsen litt bare for å få en følelse. Finnes sikkert noen videoer på youtube. Vi bruke i hvert fall 10-15 min hver gang før vi surfet på dette. Jeg har bare surfet 2(3 om vi regner med den gangen jeg lå fyllesjuk/full på brettet hele surfetimen), men det er visstnok det de aller fleste sliter med. Armmuskler er sikkert kjekt å ha, de samme med magemuskler, men det kan jeg verken avkrefte eller bekrefte, da jeg ikke hadde armmuskler da jeg surfet. :)

Det er sykt gøy når du først kommer deg opp, og om du har stått på snowboard før så tar du svingingen lettere enn de som ikke har stått på brett før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er sånnsett ikke noe man kan trenger å forberede seg mot når man skal surfe. Men det vil hjelpe helt klart om du er i god form :) Men selv den mest trente utøver vil alikavel bli sliten når man surfer. For å ikke bli det må man nesten surfe hver dag hele året rundt :) Så ikke tenk så mye på tips og triks men heller ta en dag med surfeleksjon å ha det gøy :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Surfing er driiit kult!:D

Veit ikke om du skal ta noe surfekurs/skole/camp greier (anbefaler det veldig) men finn deg et nybegynnerbrett(så lenge siden jeg dreiv og leste om surfing så husker ikke hva de heter) som er passe for deg, mtp høyde og vekt. Og øv deg på brettet på stranda eller hjemme på å reise deg uten å bruke for lang tid, typ pushup- hopp rett opp i "knebøystilling sidelengs" og rett deg opp(som nevnt over er det sikkert masse videoer på youtube)

Jeg har bare surfa på longboard, og det gjorde det lett å reise seg og holde balanse selv om jeg var noob men et helvete å kontrollere brettet på vei ut når bølgene slo mot meg. Så tror det viktigste er å finne et brett som passer deg.

Ellers fikk kompisene mine som surfa i bar overskropp gnagsår på mage og nipples som ble veldig vondt.

Ta et kurs eller noe, for å lære basics og effektiv padleteknikk, og aldri gi opp:D Er drit kult, og surfing er eneste sporten som har fått meg til å pushe grensene mine gang på gang når det kommer til utholdenhet, ville aldri opp av vannet, og når jeg først gikk opp var jeg så sliten at jeg nesten ikke klarte å gå, så nyt det mens du kan!:D

I'm so jealous!!!:cry:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

takker, men hvorfor fikk de gnagsår? :eek:

De ligger på et brett med magen og padler og bølgene slår så blir en del gnikking, hud mot plaskik(som i tillegg er blitt gnidd inn med sånn "klister" greier) så blir litt friksjon der og dermed knagsår, som blir ekstra vondt i saltvann.... :/

Men de mer erfarne surferne som surfa hver dag gjorde det i baris uten problem, får sikkert litt "lærhud" etterhvert. Men du kan jo prøve i baris, og blir det vondt så kan du ha på t-skjorte eller investere i en rashguard^^ tror våtdrakt blir for varmt om sommers i USA, har såklart forskjellig tykkelse osv, og får du låne så er det jo greit.. personlig hata jeg våtdrakt, holdt på å svette ihjel og var stramt rundt halsen osv:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...