Gå til innhold

JMJ

Medlemmer
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Timberland har relaxed-fit jeans, med litt stretch. Kjøpte dem i USA, knallbra hvis du har litt omkrets på glutes og lår. Finnes sikkert på nett.
 2. Kjører tre sett med 10-12 reps, i supersett med kettlebell sidehev og "lying side leg raise" (ikke sikker på hva det heter på Norsk...) i trx.
 3. Kjører som fast del av oppvarming, dvs tre ganger i uka. Kjører superman i TRX, funker knallbra og ikke noe kluss med korsrygg som jeg får av situps.
 4. JMJ

  Hva er din BMI?

  27, er tydeligvis i en faresone...
 5. Time med personlig trener? Da blir du vist rundt i gymmet, får svar på det du lurer på, og så er det jo greit/mindre flaut å begynne treningen med korrekt teknikk
 6. Balinesisk Kyllinggryte. Men så stod jeg ikke opp før lunsjtider. Hurra for fri :-P
 7. Gladnyheten er jo at til tross for hva man skulle tro etter å ha lest endel internettfora de siste årene, så er leseferdighetene like gode som før. Incentivene for å lære "tunge" fag er vel litt svakere i Norge siden alle har det greit økonomisk uansett.
 8. En voksen edru mann i normal fysisk form er ikke i livsfare fra en stor hund. Ja, hvis de utgjorde en umiddelbar fare for noen så måtte de avlives. Det virker bare ikke sannsynlig og det var slett håndtverk.
 9. Nei, men man kan snakke om sannsynligheter. I denne saken har det sannsynligvis, basert på hva som har kommet frem, blitt gjort en vurderingsfeil av betjentene. Og 18 skudd på to hunder? Hvis det ikke er cowboy så er det ihvertfall ekstremt dårlig skyting.
 10. Det virker mistenkelig og lite troverdig at to voksne menn blir så redd for to hunder at de ser seg nødt til å dra frem automatvåpen og skyte. Alt som har kommet frem til nå tyder på at her har to cowboyer gått bananas. Men registrerer at enkelte her "velger å tro" at det finnes et ukjent parameter som ville frikjent politifolkene om det ikke ble holdt skjult... Trådstarter - Er det antipati overfor politiet å ville anmelde politibetjenter hvis man oppfatter det slik at de har gjort noe galt? Det er vel akkurat slik en rettstat skal virke?
 11. Dette var litt interessant. Danisan: Bare et spørsmål angående eksperimentet med loff vs grovbrød - Hvordan var drøftingen rundt resultatet? Regner med dere holdt alt annet så likt som mulig? Har jo alltid hørt og lest at større karbohydratmolekyler (fra f.eks grovbrød) tar lengre tid å bryte ned og derfor sørger for en mer sakte og jevn stigning i blodsukker. Noe som virker logisk. Men grovbrød ga altså raskere blodsukkerstigning enn loff, i en situasjon der dere kontrollerte andre variabler?
 12. JMJ

  yuhu 4 pak

  Høres ut som du er på rette veien. Bare fortsett med å trene og å spise slik som du gjør, så blir nok flere magemuskler synlige etter hvert.
 13. Min utheving og fargelegging: Abstract Context: Non-nutritive sweeteners can bind to sweet-taste receptors present not only in the oral cavity, but also on enteroendocrine and pancreatic islet cells. Thus, these sweeteners may have biological activity by eliciting or inhibiting hormone secretion. Because consumption of non-nutritive sweeteners is common in the United States, understanding the physiological effects of these substances is of interest and importance. Evidence Acquisition: A PubMed (1960–2012) search was performed to identify articles examining the effects of non-nutritive
 14. Du bør snakke med legen din og vurdere MRI, men ser jo at litt stress hvis legen din faktisk er såpass tilbakestående. Allikevel, det er ikke valgfritt for leger å behandle folk med skader. Kanskje legen bare har uttrykt seg litt flåsete uten å egentlig mene det?
 15. ENDELIG, noen som tør å ta bladet fra munnen og stå opp for oss som sliter med dette. Jeg har selv slitt med samme problemet i mange år. Prøvde å ta det opp med fastlegen min, men han nektet meg sykemelding og påsto at han ikke kjente til dette fenomenet. (Memo to self: Må fikse meg kvinnelig fastlege...) Da jeg gikk til NAV direkte for å forklare problemet følte jeg at saksbehandleren ikke tok meg på alvor. Ble faktisk bedt om å ikke komme tilbake. Men nå, endelig, har Laura gått i ilden for å redde oss, for det er kanskje ikke mange av oss, men vi er såpass mye mer verd enn al
×
×
 • Opprett ny...