Gå til innhold

Sniff

Medlemmer
 • Innholdsteller

  346
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sniff

 1. Det er visstnok Wilhelmsburger ost som er best på pizza Har aldri prøvd den selv, men den smelter visst bra og smaker godt. Bestilles på nett!
 2. Sniff

  Dagens Glade

  Jeg har blitt tante! (Og jeg skal være verdens beste tante! )
 3. Du virker som en sympatisk mann. Skjønner hvor du har tatt nicket ditt fra.
 4. Tok det lang tid før du fikk effekt av det? Har prøvd det i perioder, men det kommer alltid noe som forstyrrer døgnrytmen(en fest, en nattevakt, en våkenatt), så jeg har alltid "falt" av før det har gått så lang tid. Fått det anbefalt av legen min, men først nå at jeg ikke jobber noe nattevakter at jeg føler at jeg kan få ordentlig orden på døgnrytmen.
 5. Hadde jeg hatt venner jeg kunne stole på OG som trente så hadde jo saken vært lett, haha Neida, men jeg har ingen å trene med. Nå høres jeg ordentlig vanskelig ut, men sånn er det altså, haha. Men takk for at du har tatt deg tid til å svare uansett. Meeen når jeg sto opp kl 12 i går, så vet jeg jo at jeg ikke kommer til å få sove før klokken 4-5 av tidligere erfaringer(jeg sovnet 4), så da er det kjedelig å ligge å lese i 5 timer. Det er min logikk. Men jeg er enig i at jeg burde bli flinkere til å skru av pcen tidligere enn det jeg gjør. Målet er egentlig kl 23, men når jeg jobber t
 6. Er medlem på et treningssenter, men uten gruppetimer. Dessuten så kjenner jeg meg selv såpass godt at jeg lett kunne funnet på å vurdere de 70 kronene som verdt det en svak morgenstund Jeg er helt drøy, og klarer ikke å ta noen fornufitge avgjørelser om morgenen. Så lenge det kun går utover meg selv, så avlyser jeg lett hele morgenen for å sove. Går det utover noen andre, så er det annerledes. Skal sies at jeg har hatt problemer siden jeg var et lite barn, så det trengs litt hokus pokus for å få orden på søvnen, tror jeg.. Men takk for tips uansett!
 7. Jeg sliter en del med søvnproblemer. Det vil si at jeg sjeldent sovner før kl 02, og gjerne mye senere, uavhengig av når jeg skal opp. Jeg klarer alltid å stå opp til jobb, men det er de dagene da jeg jobber sent(som i dag) at jeg har problemer. Og når det varer flere dager, så snur jeg døgnet mitt lett rundt. Har prøvd å planlegge morgenen dagen før, for å ha en grunn til å stå opp, men jeg sliter allikevel med å motivere meg til å stå opp og å komme meg i gang når jeg sovnet i 3-4-tiden på natten. Dette gjør treningen vanskelig å gjennomføre, da jeg må trene før jobb de dagene jeg jobber f
 8. En liten kommentar bare: At menn blir eksponert for ekstreme idealer i like stor grad som kvinner vil jeg påstå er feil. Jeg påstår ikke at menn ikke blir utsatt for påvirkning, men dersom man tar seg tid til å sammenligne antallet reklamer/annonser med kroppsfokus for kvinner og sammenligner med hvor mange man ser av menn innenfor samme tidsramme, så er det tydelig at det er ganske mye mer fokus på kvinnekroppen enn mannskroppen i media. Det er i tillegg vesentlig at man blir utsatt for denne type påvirkning fra man blir født, og mye før man er bevisst på hva de halvnakne kroppene vi ser run
 9. Har også denne sykdommen, tror de kalte den "livet".
 10. Sniff

  Dagens Glade

  Har nettopp bestilt tur-billetter til vinterens/vårens eventyr. (retur-billetten blir fra et annet kontinent, noen måneder senere, this is going to be crazyyy).
 11. Sniff

  Dagens negative

  Jeg ble nok litt i overkant engasjert selv, det er bare så viktig for meg at ikke folk tror at jeg gjør en dårlig jobb, for jeg bryr meg virkelig. Jeg synes også det er trist, og ofte vanskelig, å jobbe på dementavdeling. Men jeg gjør en ganske stor innsats for at de skal få en bedre dag enn de ville fått ellers, og det er utrolig fint å se hvordan man kan bedre ett menneskes dag så pass mye om man gjør det lille ekstra.
 12. Sniff

  Dagens negative

  De får bestemme når de skal legge seg, men som du sikkert forestår så er ikke de kognitive evnene til en dement så gode. De får legge seg når de vil, en pleier å legge seg ofte så sent som 3-4, og han må passes godt på, for han glemmer hvor rommet hans er og går på andres rom. Dersom det da i tillegg er en dame som kranglet og bråker om at han må legge seg før henne, så kan du sikkert forstå at det ikke er ideelt. Det kan lett ende i at de blir aggressive mot hverandre. Tror du har lite erfaring med demente mennesker som trenger tilsyn konstant. Send meg gjerne en melding om du vil at jeg s
 13. (denne var litt fin, da)
 14. Sniff

  Dagens negative

  Når alle de demente pasientene dine ikke vil legge seg, og begynner å krangle om hvem som skal legge seg sist. Ahrghhhsgdh....
 15. Det som er viktig å tenke på er at det er en endring i eksamensformen, i hvert fall der jeg bor. Før fikk man en halvtime til å forberede et tema, og la fram dette. Det går man fortsatt, men nå er det også en uforberedt del. Dvs at det krever at du har kjennskap til hele pensum. I enkelte fag er det vanskelig å nå toppkarakter, men det er kanskje ikke målet heller? Det er lett å fullføre vgs som privatist, men skal du opp i 5-6, så kan det være lurt å ha undervisning i fagene. Samfunnsfag, geografi, naturfag osv kan gå fint uten undervisning, men store fag som norsk er vanskeligere å få oversi
 16. Svømmere, klatrere og dansere vil jeg si. Både når det gjelder kvinner og menn. Dansere er ofte kanskje i det tynneste laget, men de har fortsatt en rå styrke og eleganse. Volleyball kan kanskje også være med på lista.
 17. Sniff

  Dokumentar-tråd!

  Mye interessant. Vil anbefale BBC-dokumentarene Planet Earth(ok, da, de er litt pompøse, men fine/bra allikevel). Har ikke noen linker, men de er nok mulig å finne på nett.
 18. Sniff

  Valgår!

  Jeg tror det blir Miljøpartiet de grønne på meg. Mye fordi det er ganske sannsynlig at det blir en høyrestyrt regjering og jeg ønsker at det skal være en motpart - da jeg er ganske uenig i mye av det høyre kommer med. Jeg er enig i det meste av MDGs politikk.
 19. Sniff

  Dokumentar-tråd!

  The war on democracy 16724719 Dokumentar med John Pilgner om USA og Latin-Amerika, og hvordan USA gjennom tidene har påvirket politikken i Latin-Amerika.
 20. Sniff

  Dokumentar-tråd!

  Som den dokumentar-entusiasten jeg er, så synes jeg det er på sin plass med en tråd om dokumentarer. Fant ingen når jeg søkte. Tenkte vi kunne dele gode dokumentarer om alt egentlig. Skriv litt om temaet i dokumentaren du tipser om, og post gjerne en link om den ligger ute. Såå.. Hvilke dokumentarer anbefaler du?
 21. Sniff

  Dagens Glade

  Fant ut i dag, etter å endelig ha turt å regne på snittet mitt, at jeg så og si er inne på studiene jeg ønsker!! var redd for å måtte ta opp en del fag, mvmen jeg har visst ganske bra karakterer allikevel ) fornøyd!
×
×
 • Opprett ny...