Gjest Skrevet 27. april 2013 Del Skrevet 27. april 2013 Jeg vet ikke hva slags aminosyrer det er i osten på grandis, men jeg vel anta at det er greit å få proteinene sine fra flere kilder enn bare ost? Er det nok leucine f.eks? Jeg vet ikke nok om det til å gå videre med dette her, det blir bare gjetting fra min side, men vi er vel uansett enige om at grandis ikke er det beste valget Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20443-bulke-med-grandiosa/page/2/#findComment-750785 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 27. april 2013 Del Skrevet 27. april 2013 Mesteparten av proteinet i grandiosaen kommer vel fra osten. Det som er protein i "skinka" er jo kjøtt så det er jo også ok, sikkert mye kollagen da siden det er laget av MUK, men med all osten så er det ikke aminosyreprofilen jeg ville vært redd for. Hvor har du det fra at kjøttet er laget av MUK? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20443-bulke-med-grandiosa/page/2/#findComment-750787 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 27. april 2013 Del Skrevet 27. april 2013 Det er storfe blanda med noe greier, så muslimer kan spise det... 4321yawaworht 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20443-bulke-med-grandiosa/page/2/#findComment-750789 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 27. april 2013 Del Skrevet 27. april 2013 Hvor har du det fra at kjøttet er laget av MUK? Tok visst feil der, det er ikke MUK, men "pizzakjøtt" (storfekjøtt (40%), vann, soyaprotein, stivelse (bl.a. hvete), salt, krydder, konserveringsmiddel (E250)). Siden det ikke er lov å lage MUK av storfekjøtt i Norge kan det ikke være MUK nei. Godt vi har noen grandiosa eksperter her Splae og Sondre Aalbotsjord 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20443-bulke-med-grandiosa/page/2/#findComment-750791 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 27. april 2013 Del Skrevet 27. april 2013 Storfe + soya ja, ikke noe MUK hvertfall. Proteinkvaliteten er hvertfall ikke det som gjør grandiosa til drittmat... Sondre Aalbotsjord og Oddis 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20443-bulke-med-grandiosa/page/2/#findComment-750792 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomas O Skrevet 27. april 2013 Del Skrevet 27. april 2013 Jeg vet ikke hva slags aminosyrer det er i osten på grandis, men jeg vel anta at det er greit å få proteinene sine fra flere kilder enn bare ost? Er det nok leucine f.eks? Jeg vet ikke nok om det til å gå videre med dette her, det blir bare gjetting fra min side, men vi er vel uansett enige om at grandis ikke er det beste valget Proteinkvaliteten i ost er høy, ellers er leucine ganske fremtredende i flerfoldige matvarer, gjerne med lavere proteinkvalitet også faktisk. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20443-bulke-med-grandiosa/page/2/#findComment-750793 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 27. april 2013 Del Skrevet 27. april 2013 Proteinkvaliteten er hvertfall ikke det som gjør grandiosa til drittmat... Nei, var jo det jeg ville fram til over her... Vegard L 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20443-bulke-med-grandiosa/page/2/#findComment-750794 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.