Gjest Skrevet 27. april 2013 Skrevet 27. april 2013 Jeg vet ikke hva slags aminosyrer det er i osten på grandis, men jeg vel anta at det er greit å få proteinene sine fra flere kilder enn bare ost? Er det nok leucine f.eks? Jeg vet ikke nok om det til å gå videre med dette her, det blir bare gjetting fra min side, men vi er vel uansett enige om at grandis ikke er det beste valget Siter
Vegard L Skrevet 27. april 2013 Skrevet 27. april 2013 Mesteparten av proteinet i grandiosaen kommer vel fra osten. Det som er protein i "skinka" er jo kjøtt så det er jo også ok, sikkert mye kollagen da siden det er laget av MUK, men med all osten så er det ikke aminosyreprofilen jeg ville vært redd for. Hvor har du det fra at kjøttet er laget av MUK? Siter
Gjest Skrevet 27. april 2013 Skrevet 27. april 2013 Det er storfe blanda med noe greier, så muslimer kan spise det... 4321yawaworht 1 Siter
Oddis Skrevet 27. april 2013 Skrevet 27. april 2013 Hvor har du det fra at kjøttet er laget av MUK? Tok visst feil der, det er ikke MUK, men "pizzakjøtt" (storfekjøtt (40%), vann, soyaprotein, stivelse (bl.a. hvete), salt, krydder, konserveringsmiddel (E250)). Siden det ikke er lov å lage MUK av storfekjøtt i Norge kan det ikke være MUK nei. Godt vi har noen grandiosa eksperter her Splae og Sondre Aalbotsjord 2 Siter
Vegard L Skrevet 27. april 2013 Skrevet 27. april 2013 Storfe + soya ja, ikke noe MUK hvertfall. Proteinkvaliteten er hvertfall ikke det som gjør grandiosa til drittmat... Sondre Aalbotsjord og Oddis 2 Siter
Thomas O Skrevet 27. april 2013 Skrevet 27. april 2013 Jeg vet ikke hva slags aminosyrer det er i osten på grandis, men jeg vel anta at det er greit å få proteinene sine fra flere kilder enn bare ost? Er det nok leucine f.eks? Jeg vet ikke nok om det til å gå videre med dette her, det blir bare gjetting fra min side, men vi er vel uansett enige om at grandis ikke er det beste valget Proteinkvaliteten i ost er høy, ellers er leucine ganske fremtredende i flerfoldige matvarer, gjerne med lavere proteinkvalitet også faktisk. Siter
Oddis Skrevet 27. april 2013 Skrevet 27. april 2013 Proteinkvaliteten er hvertfall ikke det som gjør grandiosa til drittmat... Nei, var jo det jeg ville fram til over her... Vegard L 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.