Gå til innhold

Matpakketråden


Gjest PowerClean

Anbefalte innlegg

Gjest PowerClean

Hei!

Tenkte å lage en tråd hvor vi kan bytte/dele ideer mtp matpakker. Selv har jeg alt for lett for å skippe et og to måltid(er) da jeg ikke har matpakke eller ikke orker å lage den samme tørre, kjedelige og fæle kyllingfileten :p

Tror at dette er noe som forekommer for de fleste da en ikke alltid befinner seg i umiddelbar nærhet av et kjøkken hvor man kan mekke et rykende varmt kongemåltid. Og ikke minst på grunn av at å tilbrede matpakke er/kan være gunstig økonomisk sett :)

Så sleng gjerne inn en kommentar om hva du har som matpakke/lunsj (medbrakt hjemmefra). Kom med tips slik at vi med dårlig fantasi slipper å spise tørr fullkornsris og enda tørrere kyllingfilet hver dag ;)

Selv er jeg fattig student som tappert prøver å spare penger til egen bolig. Er veldig aktiv mtp trening og har 5 økter i uka. Jobber for å gå opp i vekt og da sier det seg selv at mengden mat er litt større enn hva den vanligvis er. Jeg vil helst bruke minst mulig penger på mat, så billige måltider er i mitt tilfelle veldig interessant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Når jeg drar på jobb har jeg alltid sykt dårlig tid mellom skolen og da, så da kjører jeg som regel på med en boks cc og kanel+sukrin og eplesyltetøy! Men når man har litt tid å lage til mat synes jeg det er fantastisk med eggerøre med oppkuttet frisk salat i en matboks! Det er ikke dyrt heller:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

fast slager hos meg er å steike opp en 2kg pose kyllingfilet på kvelden. koker en pose med brokkoli i mikroen på mårran og slenger brokkolien og en til to oppklippede kyllingfileter i en plastboks, simpelt og godt. krydre etter preferanser. :)

kan jo også ta seg bryet å renske kyllinglår for å få det billigere, men man må tenke på at filetene er reint kjøtt. ikke alt for ille dyrt. evt. bruke tunfisk om man liker det, eller strimla svinekjøtt. trikset er bare å ha proteinkilden bulka opp for noen dager og ferdiggjort på en kveld ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På skolen har jeg (desverre) brødskiver med salat, skinke, paprika og en gulrot vedsiden av. Innmari kjedelig, men er faktisk ganske godt og gir bra trøkk på treningene.

Når jeg er hjemme koker jeg egg og har på rugbrød, lager salat med avokado og laks eller spiser cc, müsli, nøtter og eplebiter!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...