slettetbruker Skrevet 17. april 2013 Del Skrevet 17. april 2013 alle klager på saltvann i kyllingen fra rema, men first price kyllingen inneholder også omtrent 10% vann, det er bare ikke saltet. rettelse: det inneholder 0.5% salt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20101-kylling-tilsatt-salt-og-vann/page/2/#findComment-740141 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleF0t Skrevet 17. april 2013 Del Skrevet 17. april 2013 Som en stor fan av Hellstrøm, som forøvrig var rimelig negativ mot dette produktet, mener jeg også dette er tull og bare et salgstriks,. Saltinnholdet i kyllingen gjør den ikke saftigere, snarere tvert imot. Og når Ola Normann allerede får i seg over anbefalt mengde salt trenger en ikke villede dem til å kjøpe sunnere alternativer tilsatt enda mer salt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20101-kylling-tilsatt-salt-og-vann/page/2/#findComment-740186 Del på andre sider Flere delingsvalg…
puma Skrevet 17. april 2013 Del Skrevet 17. april 2013 Stakkars kyllingen..ikke Spis min venn Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20101-kylling-tilsatt-salt-og-vann/page/2/#findComment-740197 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Matsb Skrevet 17. april 2013 Del Skrevet 17. april 2013 Har spist kyllingfilet fra Xtra som var latterlig billig. 89kr for 2kg eller noe. Ingen kulinarisk opplevelse, men langt over hva jeg forventa for 44.50,- pr. kilo for kyllingfilet. Når det skal sies minna filetene mer om små kalkunbryst enn store kyllingbryst, så store var de, så er litt skeptisk til hva de har blitt fôra med En lang tradisjon i USA er jo såkalt "brine" som de bruker til div. kjøtt, dvs. at de marinerer kjøttstykker av f.eks. kylling eller kalkun (evnt. hele fugler) i saltlake (gjerne tilsatt annen smak, som eplejuice eller krydderurter) før de grilles. Dette gjør resultatet saftigere og er en velprøvd tilberedningsmetode. Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20101-kylling-tilsatt-salt-og-vann/page/2/#findComment-740222 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 17. april 2013 Del Skrevet 17. april 2013 Som en stor fan av Hellstrøm, som forøvrig var rimelig negativ mot dette produktet, mener jeg også dette er tull og bare et salgstriks,. Saltinnholdet i kyllingen gjør den ikke saftigere, snarere tvert imot. Og når Ola Normann allerede får i seg over anbefalt mengde salt trenger en ikke villede dem til å kjøpe sunnere alternativer tilsatt enda mer salt. Science. Never leave home without it. Følg med fra 3.20 og utover. Matsb 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20101-kylling-tilsatt-salt-og-vann/page/2/#findComment-740227 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleF0t Skrevet 19. april 2013 Del Skrevet 19. april 2013 Science. Never leave home without it. Følg med fra 3.20 og utover. ? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20101-kylling-tilsatt-salt-og-vann/page/2/#findComment-741591 Del på andre sider Flere delingsvalg…
xxxxx Skrevet 19. april 2013 Del Skrevet 19. april 2013 Stakkars kyllingen..ikke Spis min venn Jo. ErikH og LivaLa 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/20101-kylling-tilsatt-salt-og-vann/page/2/#findComment-741598 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.