Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Kan bruke sukrin i selve puddingen å det blir veldig bra, men for å luke vekk enda fler unødvendige karbs så lurte jeg på om noen vet om en sukkererstatning som karamelliseres ?

Med ett innhold av en liter fløte og 14-16 egg er det jo nærmest en drømmedessert når man får luka vekk sukkeret !

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19750-karamellpudding/
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 4 uker senere...

Annonse

Hvor mange 17. mai har vi i året? ÈN! Spis skikkelig karamellpudding med sukker, det er det eneste som duger :D

En, og en er en for mye når man har ett veddemål å vinne :whistle: And no, kanke skippe karamellpuddingen heller..

sukrin gold eller tagatose kan fungere. Tagatose er ikke helt kalorifritt, men mindre kalorier enn sukker. Det karamelliserer seg hvertfall. Sukrin gold tror jeg og skal fungere, mindre kalorier. Har ikke prøvd det selv da, men.

Ja var det jeg og tenkte, men sukrin gold "smelter" jo bare man har det på noe fuktig (cottage cheese, kesam etc) så tror ikke det vil holde seg stivt etter man har smelta det ned og avkjølt.

Blir sikkert bare til å lage vanlig karamell av sukker men hive sukrin gold i selve puddingen..

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19750-karamellpudding/#findComment-761210
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...