Gå til innhold

Hjemmelagede yoghurtnøtter?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

"Cocosa Pure Coconut Oil

Cocosa Pure er den optimale matoljen: Uten smak og lukt, og rik på laurinsyre og andre mellomlange fettsyrer. Oljen presses av tørket kokoskjøtt, uten bruk av kjemiske løsningsmidler og raffineres på skånsom måte for å fjerne de finere næringsstoffene som ødelegges ved høy varme. Den ideelle matlagings- og stekeoljen for deg som vil unngå dårlige planteoljer..."

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke prøv å bytt ut yoghurten med kesam i alle fall, som jeg gjorde, smakte ikke godt. Det finnes en hel del oppskrifter på disse nøttene, så man må ikke ha tørrmelkspulver. Greien med denne typen yoghurtnøtter er at de ikke kommer til å holde seg veldig bra i romtemperatur; det er ikke typen du ligger i en skål som står på bordet i 4 dager, om dere skjønner. Smelter relativt raskt, hold dem kald! Skal prøve denne igjen, da med normal yoghurt, eventuelt bare kjøper jeg normale... yoghurtnøtter.

Istedenfor å renne yoghurten av på servietter (som lett kan "loe"), så tre et kaffefilter eller to over et stort glass, og la yoghurten sile av seg på den måten. Mye greiere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...