VegarL Skrevet 9. mars 2013 Del Skrevet 9. mars 2013 Kokossmør som står i oppskrifta shu men hvis det fins kakaosmør så kan det prøves? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18486-hjemmelagede-yoghurtn%C3%B8tter/page/2/#findComment-698000 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Heffalie Skrevet 9. mars 2013 Del Skrevet 9. mars 2013 "Cocosa Pure Coconut Oil Cocosa Pure er den optimale matoljen: Uten smak og lukt, og rik på laurinsyre og andre mellomlange fettsyrer. Oljen presses av tørket kokoskjøtt, uten bruk av kjemiske løsningsmidler og raffineres på skånsom måte for å fjerne de finere næringsstoffene som ødelegges ved høy varme. Den ideelle matlagings- og stekeoljen for deg som vil unngå dårlige planteoljer..." Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18486-hjemmelagede-yoghurtn%C3%B8tter/page/2/#findComment-698001 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Heffalie Skrevet 9. mars 2013 Del Skrevet 9. mars 2013 Kakaosmør blir brukt i en oppskrift jeg har ihvertfall :-) VegarL 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18486-hjemmelagede-yoghurtn%C3%B8tter/page/2/#findComment-698002 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babo Skrevet 10. mars 2013 Del Skrevet 10. mars 2013 Ah...That makes sense.. Ikke noe annet man kan bruke tro? Er ikke særlig fan av kokos.. Meierismør kanskje? Det har ikkje så mykje smak og stivner v ca samme temp som kokkossmør. VegarL 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18486-hjemmelagede-yoghurtn%C3%B8tter/page/2/#findComment-698353 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Friskus21 Skrevet 10. mars 2013 Del Skrevet 10. mars 2013 Lurer på om det er godt å bruke half and half philadelphia og meierismørsmør/kokossmør. Noen som har prøvd med philadelphia? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18486-hjemmelagede-yoghurtn%C3%B8tter/page/2/#findComment-698395 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miah Skrevet 10. mars 2013 Del Skrevet 10. mars 2013 Ikke prøv å bytt ut yoghurten med kesam i alle fall, som jeg gjorde, smakte ikke godt. Det finnes en hel del oppskrifter på disse nøttene, så man må ikke ha tørrmelkspulver. Greien med denne typen yoghurtnøtter er at de ikke kommer til å holde seg veldig bra i romtemperatur; det er ikke typen du ligger i en skål som står på bordet i 4 dager, om dere skjønner. Smelter relativt raskt, hold dem kald! Skal prøve denne igjen, da med normal yoghurt, eventuelt bare kjøper jeg normale... yoghurtnøtter. Istedenfor å renne yoghurten av på servietter (som lett kan "loe"), så tre et kaffefilter eller to over et stort glass, og la yoghurten sile av seg på den måten. Mye greiere. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18486-hjemmelagede-yoghurtn%C3%B8tter/page/2/#findComment-698803 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hanne_ Skrevet 11. mars 2013 Del Skrevet 11. mars 2013 Vanlig kokosolje smaker jo ikke kokos i det hele tatt. Det er bare extra virgin varianten som smaker kokos. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18486-hjemmelagede-yoghurtn%C3%B8tter/page/2/#findComment-699739 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Neon Skrevet 11. mars 2013 Del Skrevet 11. mars 2013 Cocosa har en kokos olje som er hard når den er kald, som ikke smaker kokos. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18486-hjemmelagede-yoghurtn%C3%B8tter/page/2/#findComment-699775 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.