VegarL Skrevet 9. mars 2013 Skrevet 9. mars 2013 Kokossmør som står i oppskrifta shu men hvis det fins kakaosmør så kan det prøves? Siter
Heffalie Skrevet 9. mars 2013 Skrevet 9. mars 2013 "Cocosa Pure Coconut Oil Cocosa Pure er den optimale matoljen: Uten smak og lukt, og rik på laurinsyre og andre mellomlange fettsyrer. Oljen presses av tørket kokoskjøtt, uten bruk av kjemiske løsningsmidler og raffineres på skånsom måte for å fjerne de finere næringsstoffene som ødelegges ved høy varme. Den ideelle matlagings- og stekeoljen for deg som vil unngå dårlige planteoljer..." Siter
Heffalie Skrevet 9. mars 2013 Skrevet 9. mars 2013 Kakaosmør blir brukt i en oppskrift jeg har ihvertfall :-) VegarL 1 Siter
Babo Skrevet 10. mars 2013 Skrevet 10. mars 2013 Ah...That makes sense.. Ikke noe annet man kan bruke tro? Er ikke særlig fan av kokos.. Meierismør kanskje? Det har ikkje så mykje smak og stivner v ca samme temp som kokkossmør. VegarL 1 Siter
Friskus21 Skrevet 10. mars 2013 Skrevet 10. mars 2013 Lurer på om det er godt å bruke half and half philadelphia og meierismørsmør/kokossmør. Noen som har prøvd med philadelphia? Siter
Miah Skrevet 10. mars 2013 Skrevet 10. mars 2013 Ikke prøv å bytt ut yoghurten med kesam i alle fall, som jeg gjorde, smakte ikke godt. Det finnes en hel del oppskrifter på disse nøttene, så man må ikke ha tørrmelkspulver. Greien med denne typen yoghurtnøtter er at de ikke kommer til å holde seg veldig bra i romtemperatur; det er ikke typen du ligger i en skål som står på bordet i 4 dager, om dere skjønner. Smelter relativt raskt, hold dem kald! Skal prøve denne igjen, da med normal yoghurt, eventuelt bare kjøper jeg normale... yoghurtnøtter. Istedenfor å renne yoghurten av på servietter (som lett kan "loe"), så tre et kaffefilter eller to over et stort glass, og la yoghurten sile av seg på den måten. Mye greiere. Siter
Gjest Hanne_ Skrevet 11. mars 2013 Skrevet 11. mars 2013 Vanlig kokosolje smaker jo ikke kokos i det hele tatt. Det er bare extra virgin varianten som smaker kokos. Siter
Neon Skrevet 11. mars 2013 Skrevet 11. mars 2013 Cocosa har en kokos olje som er hard når den er kald, som ikke smaker kokos. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.