selters Skrevet 29. november 2012 Skrevet 29. november 2012 Finnes det andre kriterier for proteinkvalitet enn aminosyresammensetning? For noen år siden var det stort å snakke om "biologisk verdi", at egg hadde biologisk verdi på 100 osv. Hva innebærer dette? At 100% av protestene taes opp i kroppen eller noe? Hva med protein som har biologisk verdi på 80? Kan man ta opp 80% av proteinene, men 100% av kaloriene? Noen som har oversikt? Sondre Aalbotsjord 1 Siter
Vegard L Skrevet 29. november 2012 Skrevet 29. november 2012 Alt du trenger å vite om proteinkvalitet | Frisk og Funksjonell tho_ols har skrevet om alt du trenger å vite vedrørende proteinkvalitet her Siter
Thorkar Skrevet 30. november 2012 Skrevet 30. november 2012 Alt du trenger å vite om proteinkvalitet | Frisk og Funksjonell tho_ols har skrevet om alt du trenger å vite vedrørende proteinkvalitet her Linken din ser ikke ut til å fungere... Siter
Sondre Aalbotsjord Skrevet 30. november 2012 Skrevet 30. november 2012 Linken din ser ikke ut til å fungere... Ser ut som Frisk og Funksjonell er nede. Funker heller ikke å gå inn på http://www.friskogfunksjonell.no Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.