Gå til innhold

Proteinkvalitet - andre kriterier enn aminosyresammensetning?


Anbefalte innlegg

Finnes det andre kriterier for proteinkvalitet enn aminosyresammensetning?

For noen år siden var det stort å snakke om "biologisk verdi", at egg hadde biologisk verdi på 100 osv. Hva innebærer dette? At 100% av protestene taes opp i kroppen eller noe? Hva med protein som har biologisk verdi på 80? Kan man ta opp 80% av proteinene, men 100% av kaloriene?

Noen som har oversikt?

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...