Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Gresskarvafler! :)

Revet gresskar (mengde avhenger av hvor stor røre du har, men la den utgjøre minst 1/3 av deigen)

1/3 mel (her kan du bruke hva som helst av tørrvare, jeg foretrekker blanding av kokosmel, glutenfritt mel og proteinpulver med vaniljesmak)

Egg (bruk dobbelt så mange egg som du har gram tørrvare er min regel -> 200gram mel = 4 egg)

1 ts fiberhusk + bakepulver

Kesam eller surmelk (mengde avhenger av hvor mye tørrvare du har, la oss si 1/4)

Evt vann hvis deigen blir for tykk (blir den for tynn tilsetter du mer fiberhusk eller tørrvare)

Søtning (stevia, sukrin eller det du måtte ønske)

Krydder: Kanel, nellik, kardemomme

La den svelle litt, stek og nyt!

post-154-14440897008452_thumb.jpg

391665_492759730743470_1380027511_n.jpg

post-154-14440897004869_thumb.jpg

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13574-gresskar/#findComment-526518
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...