------------- Skrevet 20. oktober 2012 Del Skrevet 20. oktober 2012 Jeg har "kjøttet" etter et gresskar, men vet ikke helt hva jeg skal bruke det til. Noen ideer? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13574-gresskar/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 20. oktober 2012 Del Skrevet 20. oktober 2012 Gresskargrøt! Eller pannekaker! Veldig, veldig godt :happy: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13574-gresskar/#findComment-525865 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sondre Aalbotsjord Skrevet 20. oktober 2012 Del Skrevet 20. oktober 2012 Pai? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13574-gresskar/#findComment-525875 Del på andre sider Flere delingsvalg…
------------- Skrevet 20. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 20. oktober 2012 Hadde ikke ingredienser til pai, så det ble gresskarmos. Veldig godt! Sondre Aalbotsjord 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13574-gresskar/#findComment-526255 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 20. oktober 2012 Del Skrevet 20. oktober 2012 Gresskarsuppe? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13574-gresskar/#findComment-526312 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 21. oktober 2012 Del Skrevet 21. oktober 2012 bruk i brød, fantastisk godt! muffins, saft, pizzasaus, pastasaus, uendelig med muligheter! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13574-gresskar/#findComment-526329 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 21. oktober 2012 Del Skrevet 21. oktober 2012 Gresskarvafler! Revet gresskar (mengde avhenger av hvor stor røre du har, men la den utgjøre minst 1/3 av deigen) 1/3 mel (her kan du bruke hva som helst av tørrvare, jeg foretrekker blanding av kokosmel, glutenfritt mel og proteinpulver med vaniljesmak) Egg (bruk dobbelt så mange egg som du har gram tørrvare er min regel -> 200gram mel = 4 egg) 1 ts fiberhusk + bakepulver Kesam eller surmelk (mengde avhenger av hvor mye tørrvare du har, la oss si 1/4) Evt vann hvis deigen blir for tykk (blir den for tynn tilsetter du mer fiberhusk eller tørrvare) Søtning (stevia, sukrin eller det du måtte ønske) Krydder: Kanel, nellik, kardemomme La den svelle litt, stek og nyt! *Julie*, Mona Elisabeth, Groenhaug og 5 andre 8 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13574-gresskar/#findComment-526518 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mmmi Skrevet 21. oktober 2012 Del Skrevet 21. oktober 2012 Ser nydelige ut! :) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13574-gresskar/#findComment-526526 Del på andre sider Flere delingsvalg…
dietto Skrevet 25. oktober 2012 Del Skrevet 25. oktober 2012 Stek gresskar og hiv i woken eller en salat! Kjempegodt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13574-gresskar/#findComment-532217 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.