------------- Skrevet 20. oktober 2012 Skrevet 20. oktober 2012 Jeg har "kjøttet" etter et gresskar, men vet ikke helt hva jeg skal bruke det til. Noen ideer? Siter
Kristin Charm Skrevet 20. oktober 2012 Skrevet 20. oktober 2012 Gresskargrøt! Eller pannekaker! Veldig, veldig godt :happy: Siter
------------- Skrevet 20. oktober 2012 Forfatter Skrevet 20. oktober 2012 Hadde ikke ingredienser til pai, så det ble gresskarmos. Veldig godt! Sondre Aalbotsjord 1 Siter
Astriiiixxx Skrevet 21. oktober 2012 Skrevet 21. oktober 2012 bruk i brød, fantastisk godt! muffins, saft, pizzasaus, pastasaus, uendelig med muligheter! Siter
Therese Skrevet 21. oktober 2012 Skrevet 21. oktober 2012 Gresskarvafler! Revet gresskar (mengde avhenger av hvor stor røre du har, men la den utgjøre minst 1/3 av deigen) 1/3 mel (her kan du bruke hva som helst av tørrvare, jeg foretrekker blanding av kokosmel, glutenfritt mel og proteinpulver med vaniljesmak) Egg (bruk dobbelt så mange egg som du har gram tørrvare er min regel -> 200gram mel = 4 egg) 1 ts fiberhusk + bakepulver Kesam eller surmelk (mengde avhenger av hvor mye tørrvare du har, la oss si 1/4) Evt vann hvis deigen blir for tykk (blir den for tynn tilsetter du mer fiberhusk eller tørrvare) Søtning (stevia, sukrin eller det du måtte ønske) Krydder: Kanel, nellik, kardemomme La den svelle litt, stek og nyt! Groenhaug, TMHL, ------------- og 5 andre 8 Siter
dietto Skrevet 25. oktober 2012 Skrevet 25. oktober 2012 Stek gresskar og hiv i woken eller en salat! Kjempegodt! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.