Gå til innhold

Anbefalte innlegg

hva er liksom best av kylling kjøttdeig og karbonadedeig, sånn sett ut ifra næringsinnhold?

Her hvor jeg bor får man 400g kyllingkjøttdeig for 18kr, mens karbonadedeig er betraktelig dyrere. Så lurer på om det er så stor forskjellig mellom disse?

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/13525-kylling-kj%C3%B8ttdeig-vs-karbonadedeig/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Karbonadeig er rent kjøtt, mens kyllingkjøttdeig er MUK.

Nei, kyllingkjøttdeig er ikke nødvendigvis MUK, og ernæringsmessig er det uansett ikke noe i veien for å spise MUK. Rema 1000 sin kyllingkjøttdeig inneholder f.eks. ikke MUK.

Er jo ikke bare kylling heller i de da...

Er jo blanding av kylling lår og kalkun lår. Men er og 7,8% fett kontra 5% som det er i karbonadedeig.

Men du kan fint lage kjøttdeig av kylling filet vis du bare kapper den opp i strimler så hakker alt i super små biter etter på :) Så får du vertfall mye mer reint kjøtt

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...