Andy Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Kan bytte ut med tunfisk, men ÆSJ - klarer ikke tunfisk rent! Får jo ikke bruke ketchup engang Kunne jo pøsa på med krydder, men jeg tror det får bare gå som det går Du bruker vel neppe mer enn 30 gram ketchup på en boks med tunfisk? 30 gram idun ketchup uten tilsatt sukker tilsvarer 13 kcal. Hvis du da tar 2,5 spensthopp og 3 pushups så bør du ha klart å forbrenne de 13 ekstra kaloriene. Regner med du/coachen din også har tatt høyde for at kaloriforbruket ditt kommer til å være ganske forskjellig på denne turen sammenlikna med en dag på skolen? Du kan risikere å ende opp med et mye større underskudd enn det er lagt opp til på planen. Dietten din må vel ha litt rom for fleksibilitet? Ingen med et liv utenfor gymmet klarer å holde en diett 100 % riktig 100 % av tiden. Dager og uker kan være forskjellige, ulike ting oppstår og div andre ting som gjør at det ikke er gjennomførbart å følge oppsettet 100 %. Da må man jo bare gjøre det beste ut av det. Å bruke alternative og tilnærmet like løsnigner 2 dager i løpet av en diett er ikke det samme som å skeie ut IMO. Men ellers synes jeg forslaget om å fryse ned kjøttet var en god ide. Enten fryser du det ned rått og tiner opp til du har mulighet til å steke det, eller så steker du det først og fryser og tiner opp når du skal spsie det. Ellers så er jo tunfisken fin Det letteste ville vel vært og byttet ut noe av kjøttet med proteinpulver. Emiliemo og 123abc1 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/page/2/#findComment-435940 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emiliemo Skrevet 19. august 2012 Forfatter Del Skrevet 19. august 2012 Skulle likt å sett deg øde i villmarka på diett emilie! Men 2 dager i villmarka er null problem for maten:) risen klarer seg bra om du klargjør den før turen, smaker jo trossalt bare kaldt:p også kyllingen kan du jo også steke opp, så tar du bare med kjøleelement så er det null stress:) Som thomas sier, frys ned(Tross for at man faktisk ikke trenger å fryse ned når det kun er 2 dager) posjonspakker. kyllingen kan du varme opp sammen med risen etc. mvh villmarksekspertpat! aka bear grylls Hahaha, det skulle du nok Det går forhåpentligvis greit. Det eneste er at jeg vil legge meg tidlig, og den ene dagen skal vi på tur 21.30:sleep: Alt er lagt i frysa, så legger jeg det i svinesundposen imorgen tidlig Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/page/2/#findComment-436098 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emiliemo Skrevet 19. august 2012 Forfatter Del Skrevet 19. august 2012 Du bruker vel neppe mer enn 30 gram ketchup på en boks med tunfisk? 30 gram idun ketchup uten tilsatt sukker tilsvarer 13 kcal. Hvis du da tar 2,5 spensthopp og 3 pushups så bør du ha klart å forbrenne de 13 ekstra kaloriene. Regner med du/coachen din også har tatt høyde for at kaloriforbruket ditt kommer til å være ganske forskjellig på denne turen sammenlikna med en dag på skolen? Du kan risikere å ende opp med et mye større underskudd enn det er lagt opp til på planen. Dietten din må vel ha litt rom for fleksibilitet? Ingen med et liv utenfor gymmet klarer å holde en diett 100 % riktig 100 % av tiden. Dager og uker kan være forskjellige, ulike ting oppstår og div andre ting som gjør at det ikke er gjennomførbart å følge oppsettet 100 %. Da må man jo bare gjøre det beste ut av det. Å bruke alternative og tilnærmet like løsnigner 2 dager i løpet av en diett er ikke det samme som å skeie ut IMO. Men ellers synes jeg forslaget om å fryse ned kjøttet var en god ide. Enten fryser du det ned rått og tiner opp til du har mulighet til å steke det, eller så steker du det først og fryser og tiner opp når du skal spsie det. Ellers så er jo tunfisken fin Det letteste ville vel vært og byttet ut noe av kjøttet med proteinpulver. Det hadde sikkert gått, men nå er alt ferdig mekket og klart :-) Jeg har akkurat begynt på idrett årsstudium, og turen er relativt rolig (tror jeg). Vi skal padle, og bli kjent. Og gå en tur på kvelden. Men det blir nok litt aktivitet, det regner jeg med. Men vi får se. Tar kanskje med en boks eller to i sikkerhetens skyld, selvom jeg TVILER sterkt på at jeg vil spise de. Jeg skal ha spisedag til helga, så kommer meg nok igjennom Jeg har ikke fått noen tilbakemeldinger på hva jeg kan gjøre annerledes, bortsett fra å gjøre så godt jeg kan.. Syntes i prinsippet de kunne sagt noen alternativer, men det får bare være. Andy 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/page/2/#findComment-436103 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emiliemo Skrevet 19. august 2012 Forfatter Del Skrevet 19. august 2012 ErikH, Kristin Charm, Espen M og 3 andre 6 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/page/2/#findComment-436104 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emiliemo Skrevet 19. august 2012 Forfatter Del Skrevet 19. august 2012 Jeg spiser tunfisk rett fra boksen uten noe før trening hver dag, COME AT ME BEAR GRYLLS! Jeg er ikke så hardcore som deg og Ole vettuuuu. ÆSJ Assie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/page/2/#findComment-436105 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Assie Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Jeg er ikke så hardcore som deg og Ole vettuuuu. ÆSJ Få som er det. Bcuz: Ole Morten 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/page/2/#findComment-436125 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ole Morten Skrevet 19. august 2012 Del Skrevet 19. august 2012 Få som er det. Bcuz: hahaha, bump pic Assie 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11320-oppbevaring-av-stektkokt-mat-p%C3%A5-tur/page/2/#findComment-436296 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.