Ceeps Skrevet 19. juli 2012 Del Skrevet 19. juli 2012 Hvor mye penger er det å spare på proteinpulver og barer i Sverige? Tenkte meg en tur over grensen på lørdag, så spørsmålet er om jeg skal vente med å shoppe nytt pulver til da, eller om jeg like gjerne skal ta det på nett med en gang Edit: mottar også gjerne anbefalinger om pulver/barer! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10056-sverige-imorgen-hva-skal-jeg-handle/page/2/#findComment-393098 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kirstij Skrevet 19. juli 2012 Del Skrevet 19. juli 2012 Nå har du sikkert allerede vært i Sverige, men kommer allikevel med noen tips! Det er mye billigere å kjøpe cocosa, kokosmel, mandelmel og stevia på helsekost i Sverige enn i Norge. På matbutikken pleier jeg å ta med fullkornshvetemel, kesam (kesella), cottage cheese (keso), fun light (mange flere smaker, også fire forskjellige søtet med stevia) steviasøtet ketchup fra Felix, te (de har MYE større utvalg der enn her hjemme). Også kjøtt da selvfølgelig, om man ikke har fryseren full fra før.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10056-sverige-imorgen-hva-skal-jeg-handle/page/2/#findComment-393110 Del på andre sider Flere delingsvalg…
McBain Skrevet 19. juli 2012 Del Skrevet 19. juli 2012 Kjøtt er ikke alltid billigere i sverige. Rema selger jo Nordfjord ytrefilet til 140 kr/kg ganske ofte. Riktignok er kvaliteten bedriten. Hele ytrefileter er gjerne billigst (men ikke alltid). Da kan du få skikkelige stykker også, ikke de pannekakene man får i butikken i Norge. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10056-sverige-imorgen-hva-skal-jeg-handle/page/2/#findComment-393112 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kirstij Skrevet 19. juli 2012 Del Skrevet 19. juli 2012 Enig i at kjøtt ikke alltid er billigere i Sverige, men man må jo nesten se litt hva ting koster her hjemme før man drar, det endrer seg jo ganske ofte... Pleier selv å fylle vogna med storfe ytrefilet og indrefilet i hele stykker, svin indrefilet/fläskfilet (om ikke de er altfor fettete, det er jammen meg litt opp og ned), kjøttpålegg (kalkunskinke, skinke, spekeskinke, leverpostei (mager), koteletter og karbonadedeig (sjekk fettprosenten den kan variere fra 5-14 %). Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10056-sverige-imorgen-hva-skal-jeg-handle/page/2/#findComment-393124 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.