Gå til innhold

Pejyuu

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Kontaktmetoder

  • Website URL
    http://mholmen.no

Converted

Pejyuu sine prestasjoner

  1. BES-vakt? Been there, done that. Ta trappene opp til riggen om det er rigg du jobber på. ;D
  2. Ikke glad i grønnsaker som er varmet opp igjen, blir satans soggy. Men jeg skal forsøke det som blir foreslått her. Ellers er jeg ikke så veldig glad i klassiste gryteretter, som Synan nevner. Men det er jo helt klart ikke dumt hvis jeg lager variasjoner som jeg faktisk liker. Finner vel ut av det. ;D
  3. Dette er kanskje en noe sær forespørsel... Men jeg kunne gjerne tenkt meg å finne noen oppskrifter / forslag på fullverdige måltider jeg kan bare hive i en blender / stavmikse / whatever for å mose det sammen til en guffe jeg kan fryse, for så å varme opp etter behov. Situasjonen er den at jeg kanskje snart begynner å jobbe veldig lange dager, med veldig lite overskudd til noe annet enn å stappe mat i kjeften, og sove så lenge jeg kan mellom arbeidsøktene. Tar matlaging for lang tid i en slik situasjon så blir det til at jeg veldig de kjipe, og ikke minst dyre løsningene fra bensinstasjoner o.l. Trenger ikke smake himmelsk, men om det ikke smaker høgg så er jo det helt klart en fordel. Kan jeg ta utgangspunkt i f.eks oppskrifter på barnemat til småbarn, eller bør jeg tenke litt annerledes?
  4. Vil gjerne ha noe som faktisk er mat, og ikke pulvergreier som ikke bidrar til selve smaksopplevelsen. .. spekeskinke mistenker jeg fort kan være en flott ide. ;D ... jeg har aldri smakt kesam forresten, men jeg må vel nesten krype til korset snart og prøve det ut.
  5. Jeg har i dag oppdaget djevelegg, og ser for meg at dette kan være et godt minimåltid, eller som frokost / lunsj / kvelds. Men jeg tenker litt på variasjoner av fyllet, og gjerne litt fyll med litt ekstra proteiner. Ser for meg at mange av dere alt har oppdaget denne herligheten, og laget deres egne klassikere som spises med god samvittighet. Og jeg tar veldig gjerne imot tips til fyllvarianter! ;D
  6. Dette er kanskje et dumt spørsmål; Men er fluff noe som kan lages, og lagres en dag eller to? Og bruker dere dette som et slags mellommåltid, eller en ekstra-greie til noe annet? Nysgjerrig ^^
  7. Jeg har den siste tiden spist lite. Kvalmebygene ramler innomver meg store deler av dagen, og hindrer meg i å spise fornuftige mengder mat. Det kjennes igrunn ut som maten vokser i munnen på meg. Dette er det emosjonelle grunner til, og ikke noe jeg ønsker å gå videre inn på nå. Men! problemer blir jo at jeg spiser lite. Altfor lite. Har gått ned 2kg de to siste ukene, på å spise rask dårlig mat som er latterlig enkel å få i seg. Men mengden uteblir jo på grunn av kvalmen, og jeg går mye sulten. Det jeg ønsker, er tips om hvordan jeg kan spise meg opp igjen til normale mengder mat, uten at kroppen lagrer alt den får i seg, og gjør meg feit igjen. Tar gjerne i mot tips om mat dere syns er sånn passe enkel å få i seg når kroppen rett og slett ikke vil ha mat.
  8. Jeg hadde nok satt pris på noen teknikktips selv ^^
  9. Nå har det seg faktisk slik at jeg ikke sitter her med gips likevel! Amøbene nede på legevakten så noe som ikke var der, og leddbåndet i tommelen er helt i orden! Røket leddbånd i tommel var eneste grunn til at jeg skulle operere i førsteomgang. Men det er fortsatt noe brister og ufine leddbånd ( tror jeg ) i peke og langefing, så de er stripset sammen med ringefingeren i rundt tre uker til. Bevegelighet i hånd og styrken i grep er selvfølgelig svekket litt etter de to ukene mine i gips. Ser nå muligheten til å trene armer igjen, hvis jeg gjør det riktig og ikke belaster fingrene mine feil. Trenger arm-øvelser der jeg "dytter", og ikke "drar", om noen skjønte den... Evt, finnes det noe hjelpemidler som flytter belastningen bort fra fingre når jeg skal "dra" eller er avhengig av å la f.eks manualer henge? Tenk bicepscurl med manualer? Jeg må muligens belage meg på smerter i iallefall et år i forbindelse med disse fingrene, og vil ikke gjøre det verre ved å trene feil og belaste de for mye. Håper virkelig dere kan hjelpe meg ;D
  10. Bigesjeft betyr ikke hobby.
  11. Jobber som potet i Securitas, blir brukt til mye rart. Hovedsaklig BES(Brann, Entring og Sikkerhet)-vakt, der jeg har gleden av å se på andre arbeide i 12 timer om dagen.. og trafikkdirigering. Fantastisk mye idiotiske folk på norske veier. Men har og vært stasjonærvekter på et par sære oppdrag. Ellers begynte jeg på Grunnkurs VGS nå på høsten som var. Planen er å bli automatiker, helst innenfor oljen.
  12. Nå vet jeg strengt tatt at lavkarbo ikke egentlig er å lesse på med fett. Men det er det folk flest forbinder med lavkarbo. Men et sted må man jo få resten av metthetsfølelsen og energien fra, så jeg lurer mest på hvor høyt jeg kan gå på proteinene ( i form av mat, ikke shakes ) før det blir overkill. Fett blir jo mest i form av sauser, dressinger og slike smakssettere, men ikke noe jeg planlegger å hive i meg tonnevis av, bare fordi jeg i teorien kan. Men takk for tips svar ;D
  13. Skal sjekke ut Fedon litt nærmere! Takk <3 Virker som et veldig godt utgangspunkt!
  14. Om en havannen måneds tid flytter jeg, og har i den sammenheng tenkt til å radikalt forandre kostholdet ( liker ikke kjøkkenet der jeg bor nå, og har derfor litt problemer med å lage mat der. Blir mye kjappe løsninger... ) Jeg har lyst til å redusere karbene mine, leve litt lavkarbo rett og slett. Men jeg er ikke så glad i tanken om å spise uhyre mye fett, og en nye romkameraten min er rett og slett intolerant mot større mengder fett. Kan vi kjøre lavkarbokosthold, og satse på hovedsaklig proteinøkning istedenfor fettøkning? og hvor mye proteiner er greit før det blir latterlig overkill? Romkameraten trener ikke, men hadde hatt godt av et endret kosthold, og det hadde vært kjekt om vi kunne hatt ca samme type kosthold.
×
×
  • Opprett ny...