Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg prøver og få i meg hvertfall 200g proteiner på dager jeg trener.

Mye av dette kommer fra shake og melk er det dårlig eller er protein, protein?

88g fra shake

71.5g ca. fra melk/litago.

Resten kommer fra egg og andre typiske middagsting som for eks. kylling, fisk eller kjøtt.

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9856-mye-av-proteinet-fra-melkshake/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Spiser du så lite ordentlig mat siden du kun får ca 40g protein fra selve "maten" ? :confused:

Blir du ikke sulten og er det ikke litt kjedelig?!

(tatt fra loggen)

Frokost

1 skyr og 5dl lettmelk

Lunch

En god haug Paella eller hva det heter og 4dl melk

Snack?

5 skiver med bringebær, 3 gulerøtter og en banan.

Snack 2?

En PF whey shake

Middag

2 sommerkoteletter

Det som gjenstår

1 PF whey shake til kvelds!

Er sjeldent sulten egentlig.

Der så er det også tilbehør til middagen som sikkert var potetsalat og salat.

Bor hjemme enda også så er ikke så mye god mat hehe.

Får vel i meg mere enn 40g fra mat da jeg skrev minst 200g ligger som regel på 250g+.

Jeg spiser så godt som alltid 3 egg til lunch i tillegg til det som er av varm mat.

Proteiner fra melk eller biprodukt fra osteproduksjon (myse) er proteiner med høy biologisk verdi og høy andel forgreinede aminosyrer. Ingenting i veien for å dekke behovet fra dem.

Hvor mye veier du?

Veier 95-97kg og er 194cm høy

Ok. Med 250 g pr dag er du godt innenfor. Med 200 også forsåvidt - det er proteiner i korn og grønnsaker også.

Spiser nesten alltid grønnsaker til lunch og middag, de tar jeg dog ikke med i beregningene. Jeg har bare ca. telling på hvor mye jeg får i meg sånn at jeg er sikker på at jeg får nok. Da jeg prøver og gå opp i vekt.

  • 3 uker senere...

Man bør spise eller innta proteiner vær 2 - 3 time, for og opprettholde forbrenningen og unngå tap av muskelmasse.

man bør spise mye proteiner selv på hviledagene fordi det er da kroppen restituerer og trenger byggesteinene (aminosyrene) den kan få for og bygge seg opp igjen.

Annonse

Hva legger du i å opprettholde forbrenningen, og hvorfor hver 3. time?

Ulike matvarer har ulik proteinkvalitet og proteinpulver laget på myse og kasein (melkeprotein) ern definitivt en god kilde. Ellers er egg og kjøtt også overlegen i forhold til proteinkvalitet. Alle proteinrike matvarer inneholder alle aminosyrer men ulike essensielle aminosyrer er begrenset i ulike plantevarer (utenom soya). Grønnsaker er en bedre proteinkilde når det gjelder kvalitet enn korn, mens korn inneholder mer protein totalt sett men er av mye dårligere kvalitet. Shake, melk, egg og kjøtt er konge. Go for it.

Man bør spise eller innta proteiner vær 2 - 3 time, for og opprettholde forbrenningen og unngå tap av muskelmasse.

man bør spise mye proteiner selv på hviledagene fordi det er da kroppen restituerer og trenger byggesteinene (aminosyrene) den kan få for og bygge seg opp igjen.

5 vanlige myter om fettforbrenning - Fitnessbloggen

En annen påstand som ofte tas opp i media (VG, Dagbladet osv), er hvor viktig det er å spise hver 2-3. time for å opprettholde forbrenningen. Denne påstanden har heller ingen vitenskapelig dokumentasjon.

Dokumentasjon eller ikke, musklene trenger mye næring (næringstoffer) for og bygge seg opp igjen etter trening, og kroppen klarer ikke og ta opp en viss mende med vær enkel viatminer, mineraler, aminosyrer og enzymer i store mender derfor bør man spise (tilføre) kroppen disse viktige sposrtsmineralene jevnt og trutt utover dagen :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...