Gå til innhold

Kan jeg trene med forstrekt magemuskel? (etter hoste)


Ces

Anbefalte innlegg

Hei,

har vært sinnsykt forkjøla i tre uker, nå har det endelig gitt seg, men såklart, da jeg endelig kunne begynne å trene ordentlig igjen, hosta jeg på meg en strekt magemuskel for to dager siden. Det begynte å bli bedre, i går trente jeg knebøy etc, men lettere belastning. Gikk greit. Men i morges kom slimhosten igjen, og tror muskelen ble enda mer ødelagt... måtte sitte på gulvet i fem minutter og bare prøve å puste. (Pusting gjør vondt. Å bruke høyre arm i det hele tatt gjør vondt.) Det jeg lurer på, er: I kveld eller i morgen kommer muskelen til å føles bedre igjen, og jeg kan bruke arma igjen. Er det en veldig dårlig idé å trene styrke? Er det farlig om det gjør litt vondt? Tar det mye lengre tid for muskelen å leges, eller er det bra å bruke den?

Den logiske delen av hjernen sier at jeg bare må holde sofaen, men jeg har blitt psykisk avhengig av trenings også. Har så lyst!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

om hosten kom tilbake etter at du trente kan det tyde på at du var litt raskt tilbake på trening. høres ut som kroppen din trenger litt hvile. Det er nok ikke farlig å trene, men om man starter for tidlig kan det fort ende i at det tar mye lengre tid før man blir bra igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...