Gå til innhold

Kinephy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  97
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kinephy

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 18. okt. 1989

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dette gjør meg både trist og kvalm! Djeeeez, stopp verden, jeg vil av!
 2. Ouf, dette kan bli mye altså. Jeg var som lita verdens mest kresne spiser, likte ca ingenting. På ren stahet og skam har jeg med årene lært meg å like ALT av grønnsaker og rotfrukter osv, men har fortsatt en liten demon på skulderen når det kommer til løk og hvitløk. Pittelitt hvitløk går greit, og løk i mat som er finhakket slik at jeg slipper store løkbiter går fint, for det er i hovedsak konsistensen som er problemet. Ellers; Kokt fisk (elsker stekt fisk da) Blodpudding Sushi Lutefisk Bernaise saus Dressing av alle sorter Majones Fiskesuppe Jeg unngår også som mange andre her halv
 3. Oh good, the feels! Parenting: level to high to measure. Helt sykt hvordan noen mennesker greier å presse seg for å oppfylle drømmene til barna sine! Nydelig menneske:)
 4. Eneste gangen jeg ville bekymret meg så mye for å spise fårikål var om jeg hadde veldig store restriksjoner på kaloriene. Det er jo en sammensetning av protein, karbohydrater og fett som ikke er noe krise, og om du fjerner en del fett før du setter på kok skal du i alle fall ikke bekymre deg. Og som nevnt ovenfor, digger du fårikål, så spiser du fårikål. Er ikke det du gjør av og til som har noe å si, men hva du gjør resten av året:)
 5. http://gryslavkarbo.blogspot.no/2011/04/min-lavcarbo-pizza.html Denne har jeg laget MANGE ganger, og selv om bunnen smaker veldig anderledes, synes jeg den er veldig god! Til og med min pizzaelskende kjæreste syntes den mettet pizzasuget lett:P Hva du vil ha på pizzaen velger du selvfølgelig selv:)
 6. Sett, hørt, potato, tomato. Fant i alle fall denne på dagbladet, og kjente jeg måtte riste på hodet. Ser ikke helt funksjonen, er det SÅ vanskelig å bare SPISE frukt og grønt? Really?
 7. Jeg skal ta tredjeåret på Grunnlærerutdanning(5-10) ved Høgskolen i Nesna og i tillegg et årsstudium på nett i RLE ved Høgskolen i Volda, så blir jeg ferdig et år før planen:) Good times!
 8. [ATTACH]96134[/ATTACH] *vinke*
 9. Jeg må bare: [ATTACH]95074[/ATTACH] <--- This, is fjord;) Der får jeg for å lese i tråder der jeg ikke har noe å tilføye:/ I know, I'm an ass!
 10. Her finnes det desverre ingen fasit, for nå er det en gang slik at vi alle reagerer veldig forskjellig på omstilling av døgnet, men jeg vil alikevell prøve så godt jeg kan å hjelpe deg her:) Jeg det aller beste i første omgang kan være å prøve å forskyve døgnet, slik at du legger deg seint dagen før, sover mye lengre, også følger en forsinket plan av den vanlige dagen din. I alle fall om du har flere nattevakter etter hverandre. Dette betyr også at du forskyver måltidene, så slipper du å sulte deg hele nattevakta, for det kan være pain! Når det kommer til treningen tenker jeg at dersom du
 11. I love this thread so much, I would marry it if I could!!! Kanskje ikke helt hensiktsmessig å lese her når man er syk og svak, for tårene spruter jo, men ååååh så godt!
 12. Well, som alle foreldre vet etter barn har nådd en viss alder, så kommer det mange pinlige øyeblikk med tiden... Sønnen min er av den sorten som ikke finnes verken blyg eller måteholden, så jeg har hatt min del av; - "Mamma, ska du ikke ha sånn her, har ikke du MENSN?" mens han vifter med tampongeska på butikken. Men det hele toppa seg for en mnd siden da vi var på familiekonsert og småen fant ut at han like greit skulle gå frem og holde bandet med selskap, og jeg måtte gå frem i spotlight'n og fysisk løfte han vekk derifra... Not phønni:whistle:
 13. [ATTACH]92948[/ATTACH]
×
×
 • Opprett ny...