Lima82 Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 I går lagde jeg den første porsjonen med rabarbrasuppe.. Og jammen står jeg med porsjon nr 2 nuh, etter ønske fra boysa mine Men, jeg bruker sukker (og kanel) i den jeg lager nå. Den i går fikk en kurv med jordbær i seg Noen som har erfaring med sukrin eller andre søtningstilsetninger i sommerdesserter? Er jo ikke sååå lenge til rips, jordbær, blåbær, og epler.. kompotter, geleer osv som skal lages da vettu OhMickey 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8857-rabarbrasuppe-og-div-sommerdesserter/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 Erytritol er bare 60 % så søtt som sukker, så det trengs mer. Men for mye kan føre til en "melete" smak og noen klager også på "ising". Jeg bruker ofte en blanding av sukrin og natreen, men stevia kan også brukes. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8857-rabarbrasuppe-og-div-sommerdesserter/#findComment-317555 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 23. mai 2012 Del Skrevet 23. mai 2012 Tanta mi skulle lage rabarbragrøt eller suppe eller hva det nå var, med stevia. Dessverre hadde hun ikke fått med seg hvor søtt stevia egentlig er, så den dl med sukker som skulle være i, ble erstatta med EN HEL DESILITER stevia. Hun kasta hele grøten og sverga på å aldri lage noe med noe annet enn sukker igjen, helt til jeg etterforska hva som egentlig hadde skjedd Å bare bruke sukrin i den blir nok litt beskt, så tror du må bruke stevia eller en mix av forskjellige søtningsmidler. Lima82 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8857-rabarbrasuppe-og-div-sommerdesserter/#findComment-320550 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 23. mai 2012 Del Skrevet 23. mai 2012 Tanta mi skulle lage rabarbragrøt eller suppe eller hva det nå var, med stevia. Dessverre hadde hun ikke fått med seg hvor søtt stevia egentlig er, så den dl med sukker som skulle være i, ble erstatta med EN HEL DESILITER stevia. Hun kasta hele grøten og sverga på å aldri lage noe med noe annet enn sukker igjen, helt til jeg etterforska hva som egentlig hadde skjedd Å bare bruke sukrin i den blir nok litt beskt, så tror du må bruke stevia eller en mix av forskjellige søtningsmidler. De fleste søtningsstoffer - kunstige eller ei - har som regel en ulempe ift. smak. Stevia og natreen kan få en metallisk smak dersom man bruker for mye, erytritol kan få en "isete" eller "melete" smak. Som Velvet sier, dersom man kombinerer flere, så vil man lettere unngå denne "bismaken".... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8857-rabarbrasuppe-og-div-sommerdesserter/#findComment-320852 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.