Illyria Skrevet 21. mai 2012 Forfatter Del Skrevet 21. mai 2012 Jeg orker ikke lage ny tråd...Så for dere mateksperter: Min "nye" favoritt = kokt egg på husmann knekkebrød med tynn stripe ekte majones og litt salt. JA eller NEI ? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8661-vil-jeg-se-forskjell-snart-eller-hjelp/page/3/#findComment-316694 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 Jeg orker ikke lage ny tråd...Så for dere mateksperter: Min "nye" favoritt = kokt egg på husmann knekkebrød med tynn stripe ekte majones og litt salt. JA eller NEI ? Så lenge du ikke går over underskuddet ditt så er det ikke noe problem. Spiste 5-6brødskiver (hver lunsj) med masse majones og kyllingpålegg i hele dietten i fjor. Illyria 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8661-vil-jeg-se-forskjell-snart-eller-hjelp/page/3/#findComment-316698 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illyria Skrevet 21. mai 2012 Forfatter Del Skrevet 21. mai 2012 Nei, jeg går ikke over underskuddet med dette er vel mest majonesen jeg er så redd for, men jeg spiser det ikke ellers. Enkelte dager er egg med majones det "verste" jeg spiser. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8661-vil-jeg-se-forskjell-snart-eller-hjelp/page/3/#findComment-316715 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 21. mai 2012 Del Skrevet 21. mai 2012 Spis det med god samvittighet;) Illyria 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8661-vil-jeg-se-forskjell-snart-eller-hjelp/page/3/#findComment-316718 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Illyria Skrevet 21. mai 2012 Forfatter Del Skrevet 21. mai 2012 hurra, takk Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/8661-vil-jeg-se-forskjell-snart-eller-hjelp/page/3/#findComment-316721 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.