SandraLinnea Skrevet 9. april 2012 Del Skrevet 9. april 2012 Når man skal veie maten sin f. eks ris, skal man veie den når den er kokt eller ikke kokt? Ser noen spiser 40 gram ris, og det kan vel umulig være kokt ris? Samme med grønnsakene også? Skal begynne å veie maten min fra og med i morgen, og er det noe jeg burde passe på eller huske? og da får dere mål av kropp osv. på loggboken som jeg skal ta i bruk i morgen YOOOOHOOO! Motivasjon (får man håpe) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6856-m%C3%A5ling-og-veiing-av-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 9. april 2012 Del Skrevet 9. april 2012 Jeg veier ikke noe, men det er vanlig å veie det før tilberedning. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6856-m%C3%A5ling-og-veiing-av-mat/#findComment-244126 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SandraLinnea Skrevet 9. april 2012 Forfatter Del Skrevet 9. april 2012 Jeg veier ikke noe, men det er vanlig å veie det før tilberedning. okei jeg skal bare veie maten min nå de første ukene for å få et annet øyemål og bedre beregninger på hvor mye kcal jeg egentlig får i meg i løpet av dagen MEvsME 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6856-m%C3%A5ling-og-veiing-av-mat/#findComment-244129 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ølkm Skrevet 9. april 2012 Del Skrevet 9. april 2012 Enig i at 40g kokt ris hørtes snaut ut Hvis jeg veier så er det alltid før det blir tilberedt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6856-m%C3%A5ling-og-veiing-av-mat/#findComment-244148 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SandraLinnea Skrevet 9. april 2012 Forfatter Del Skrevet 9. april 2012 Enig i at 40g kokt ris hørtes snaut ut Hvis jeg veier så er det alltid før det blir tilberedt hehe, sant det! ja, da krysser jeg fingrene for at det er før koking Har du noe greie på hvor mye havregryn til frokost i gram? Hva som er mest brukt og ideelt? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6856-m%C3%A5ling-og-veiing-av-mat/#findComment-244152 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 9. april 2012 Del Skrevet 9. april 2012 hehe, sant det! ja, da krysser jeg fingrene for at det er før koking Har du noe greie på hvor mye havregryn til frokost i gram? Hva som er mest brukt og ideelt? Det kommer jo helt an på hva målene dine er og hvor stor "kalorikvoten" din er. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6856-m%C3%A5ling-og-veiing-av-mat/#findComment-244158 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SandraLinnea Skrevet 9. april 2012 Forfatter Del Skrevet 9. april 2012 Det kommer jo helt an på hva målene dine er og hvor stor "kalorikvoten" din er. jeg skal ned i fettprosent og litt i vekt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6856-m%C3%A5ling-og-veiing-av-mat/#findComment-244161 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lame Nordstrom Skrevet 9. april 2012 Del Skrevet 9. april 2012 hehe, sant det! ja, da krysser jeg fingrene for at det er før koking Har du noe greie på hvor mye havregryn til frokost i gram? Hva som er mest brukt og ideelt? Du kan spise 300 gram til frokost eller du kan spise 30 gram. Det som betyr noe er hvor mye du får i deg totalt sett i løpet av dagen, ikke hvor mye du spiser i et enkelt måltid. Btw, et fint triks hvis du bruker Q-meieriene sin melk er å bruke målevinduet på kartongen. Jeg har eksperimentert meg fram til at 1 glass = 2 dl melk gir ca. 700 kalorier havregryn+melk. Men det vil avhenge av hvor tykt/tynt du liker å blande det . Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6856-m%C3%A5ling-og-veiing-av-mat/#findComment-244164 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 9. april 2012 Del Skrevet 9. april 2012 jeg skal ned i fettprosent og litt i vekt Kommer likevel an på hvor mye kalorier du vil innta til frokost. Noen spiser 200 g andre spiser 50 g. Smak og behag. Spiller ingen rolle hvor mye du spiser av havregryn til frokost så lenge det ikke overskrider kaloribudsjettet. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6856-m%C3%A5ling-og-veiing-av-mat/#findComment-244167 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SandraLinnea Skrevet 9. april 2012 Forfatter Del Skrevet 9. april 2012 Kommer likevel an på hvor mye kalorier du vil innta til frokost. Noen spiser 200 g andre spiser 50 g. Smak og behag. Spiller ingen rolle hvor mye du spiser av havregryn til frokost så lenge det ikke overskrider kaloribudsjettet. Skjønner Prøver meg heller litt frem jeg. bedre å prøve også feile Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6856-m%C3%A5ling-og-veiing-av-mat/#findComment-244174 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ølkm Skrevet 9. april 2012 Del Skrevet 9. april 2012 hehe, sant det! ja, da krysser jeg fingrene for at det er før koking Har du noe greie på hvor mye havregryn til frokost i gram? Hva som er mest brukt og ideelt? Som de sier her så kommer det jo an på hvordan energi sammensetningen din skal være i løpet av en dag. Men for meg består grøten min ofte av 40-60g havregryn, før koking SandraLinnea 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6856-m%C3%A5ling-og-veiing-av-mat/#findComment-244176 Del på andre sider Flere delingsvalg…
MEvsME Skrevet 9. april 2012 Del Skrevet 9. april 2012 Når man skal veie maten sin f. eks ris, skal man veie den når den er kokt eller ikke kokt? Ser noen spiser 40 gram ris, og det kan vel umulig være kokt ris? Samme med grønnsakene også? Skal begynne å veie maten min fra og med i morgen, og er det noe jeg burde passe på eller huske? og da får dere mål av kropp osv. på loggboken som jeg skal ta i bruk i morgen YOOOOHOOO! Motivasjon (får man håpe) Når du ser folk spiser 40g ris er det nok ukokt ris det er snakk om:) Vei all mat "rå" om du først skal veie:) Næringsinnhold er alltid oppgitt som råvare. Du gjør det kanskje allerede når du veier deg og tar vitale mål, men husk å gjør det på tom mage:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6856-m%C3%A5ling-og-veiing-av-mat/#findComment-244294 Del på andre sider Flere delingsvalg…
SandraLinnea Skrevet 9. april 2012 Forfatter Del Skrevet 9. april 2012 Når du ser folk spiser 40g ris er det nok ukokt ris det er snakk om:) Vei all mat "rå" om du først skal veie:) Næringsinnhold er alltid oppgitt som råvare. Du gjør det kanskje allerede når du veier deg og tar vitale mål, men husk å gjør det på tom mage:) Okei, tusen takk for svar Det skal jeg huske på! sluttet å veie meg, haha. Blir bare skuffet og sur haha Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6856-m%C3%A5ling-og-veiing-av-mat/#findComment-244302 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.