Gå til innhold

SandraLinnea

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 168
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Alt skrevet av SandraLinnea

 1. I´m in! 163, 75 kg nå dagsdato og trener 4 ganger +/- i uken! Sommerkroppen skal nås uansett hva som skal til. Første single-sommeren min (kanskje farlig å si 5-6 mnd før? haha:LOL:) på flere år. Time to step it up!
 2. Gjør det ukjente til det kjente! :)

 3. Okei, så jeg kan egentlig spise det jeg vil nærmest? så lenge det er sunne karbohydrater? Hadde litt lyst til å lage kaken fra funksjonell mat (sjokoladekake eller eplekake), går det?
 4. Jeg har et spørsmål, og jeg følger PSMF til punkt og prikke. Hva kan jeg ev. spise som refeed? Jeg er i middels god form og skal ha i meg 486 gram (78kg x 6g. pr. kg. kroppsvekt) karbohydrater på refeed-dagen (6 timer lang refeed står det). Sushi kanskje? Jeg har veiedag hver tirsdag hadde jeg tenkt, når burde jeg ha refeed så det ikke går "utover" vekten på tirsdag? Står også at man bør ta pause etter 14 dager på diett, hvor lang burde denne pausen være? Jeg er usikker på hvilke prinsipper jeg skal spise etter endt diett (har tenkt 14-21 dager med 1. refeed dag i uken). Noen forslag?
 5. Er sushi jay og nay som refeed-måltid i løpet av en uke?
 6. Jeg skal også slenge meg ut på PSMF-dietten igjen. Det er 3 år siden sist jeg var på den i 2-3 uker. Jeg har noen kjærlighetskiloer som jeg skal få dratt av. Jeg har trent styrketrening i 4 år, men jeg vil ha en kick-start på kroppsfronten igjen. Det meste ligger bare psykisk hos meg, det er jeg den første til å innrømme Jeg er snart 21 år, 164 cm høy og veier hele 78 kg at the moment. Sist jeg sjekket kroppsmassen min var det 52 kg muskler og 32,7 % fett. Jeg har skrevet ut ´oppdatering av PSMF-dietten´ fra fitnessbloggen.no. Er det noen regler om hva man kan drikke? Slik som zero-bruser
 7. Min er glatt, og er ikke matt i fargen i det hele tatt. De er høye på livet med en bredere kant på toppen. Hadde jeg vært deg ville jeg leth gått for en slik tights heller ikke gjennomsiktig!! Det er et STORT krav fra min side
 8. Prøvde under armour sine!!! fantastisk tights! Er helt i himmelen på trening, og i tillegg er den ikke overpriset! Dette er et merke jeg kommer til å fortsette å kjøpe!
 9. Jeg har fått smaksprøver på dem, men syntes de ikke var gode noen av dem. Syntes de var kornete..
 10. Hei! Jeg sliter virkelig med å finne proteinpulveret som jeg kan nyte når jeg skal drikke det. Har prøvd forskjellige merker og har ikke funnet the one enda (haha ). Har prøvd Protein Delite sjokolade, proteinfabrikkens whey tech mocca-sjokolade, proteinfabrikkens whey tech banan, Gold standard med jordbær (og noe annet, husker ikke) og 100% whey fra scitec nutrition av smakene sjokolade og en annen med vanilje. Som du kanskje ser er jeg et sjokolademonster! Jeg er veldig glad i fruktsmaker også, så lenge det ikke er for kunstig smak. Er åpen for forslag på merke, pris og smak!
 11. Jeg har avsluttet mitt samarbeid med denne coachen og har kontaktet noen andre som kunne vært aktuelle Så da får vi se hva som skjer Tror kroppen min har takket meg her ifra til himmelen etter disse 4,5 ukene med lite mat og tunge styrkeøkter..
 12. Er veldig glad for at jeg tok motet til meg og gikk av denne dietten. Jeg har alltid tenkt I'm not a quitter, men når jeg begynte å tenke tilbake til hva coachen har sagt og hvordan kroppen min har reagert på dette så var valget mitt det beste utfallet, og droppe ut av det hele. Jeg er fremdeles på let etter coach, men har kontaktet noen jeg er interessert i Så da får man se hva det faller på til slutt!
 13. Ja du kan så si. Jeg har tatt kontakt med noen aktuelle coacher, og jeg vil ha en coach nå for at han/hun kan følge med på fremgangen, forbedringer av fysikken etc. I stedet for å få en pangstart 16 uker før Tusen takk for det!
 14. Nei, det er det overhodet ikke. Derfor jeg startet opp denne tråden for å høre med dere andre om deres råd og tanker rundt dette, for å se hva dere mener og dere kommer med det samme som jeg tenker, ergo, jeg hadde rett, men ville forsikre meg om at det var korrekt i denne situasjonen. Nope, har funnet ut det jeg også! haha
 15. Åja, sånn å forstå. Ja, virker sånn altså. Nei, kroppene våres er jo så individuelle.. Tusen takk for det, håper jeg finner ut av en god løsning for meg selv
 16. Jeg har ikke dårlig tid i det hele tatt, men jeg hadde tiltro til hans kunnskap og hvordan han arbeider, nå har jeg prøvd det på MIN kropp, og jeg syntes det ikke er noe for meg akkurat hans måte.. Greit at konk-diett er hardt, det vet jeg alt om, men 9 mnd før?! Jeg er ikke så tjukk at jeg må ha 9 mnd på konkurransediett altså.. Tusen takk!!
 17. Nei, jeg har ikke tatt opp dette med coachen min enda for jeg vil forberede meg litt. Ei på gymmet hadde akkurat det samme problemet bare enda verre på en slik diett.. Jeg er veldig redd for at jeg kommer i samme knipa som henne. Han er vanskelig å prate med syntes jeg, for han er av den typen at det jeg gjør er det som fungerer, følger du ikke det kommer du ikke i form heller. Nå på 4 uker har jeg kun mistet 0,5 % fett ish.. Han mener også at så lenge jeg har NOK proteiner vil jeg klare å bygge muskler.. Musklene trenger jo energi også for å vokse seg større..
×
×
 • Opprett ny...