Jane Skrevet 4. april 2012 Del Skrevet 4. april 2012 Har lenge hatt lyst til å lage fiskegrateng men har aldri fått meg selv til å gjøre det. Nå er det virkelig på tide å gjøre noe med det. Jeg har ikke mange kriterier å komme med. Sunn, halvsunn eller "usunn" om man kan kalle fiskegrateng det. Eneste er at oppskrifta må ha blitt laget før, og er god. For jeg hater å lage etter uprøvde oppskrifter som "skal være gode". Så kom igjen folkens. Gi meg deres beste fiskegratengoppskrifter. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6675-gi-meg-din-beste-oppskrift-p%C3%A5-fiskegrateng/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
KristineH Skrevet 4. april 2012 Del Skrevet 4. april 2012 Mannens: 600g torsk eller sei (frossen må tines) i passe biter Så mye makaroni du føler for, helst grov Hvit saus, krydret med salt, pepper og muskat Rør inn hakket purre Pisk 3 eggehvitter stive Bland inn eggeplommene i sausen, etter at den er tatt av varmen Bland makaroni og saus i en form Trykk fiskebitene ned i makaronisausblandingen Bre eggehvittene over Brødkrumme over eggehvittene Stekes på 200-225 grader i 18-20 minutter Bon apetit! Jane 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6675-gi-meg-din-beste-oppskrift-p%C3%A5-fiskegrateng/#findComment-236837 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tilateq Skrevet 4. april 2012 Del Skrevet 4. april 2012 Ååh denne er så god ! 600 g torsk Samme som KristineH skriver; Så mye makaroni du vil, men bruk fullkorn. Det smaker best Lag hvit saus av melk, mel og smør og fyll i med salt pepper og muskat. Trekk fisken i saltvann for så å blade alt sammen i en stor bolle. Det sto noe om å piske noen egg stive og skjære de inn men etter min mening fungerte det og bare blande eggene sammen med resten av røra Hiv på strøkavring og stek i 20 min på 220 grader Jane 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6675-gi-meg-din-beste-oppskrift-p%C3%A5-fiskegrateng/#findComment-237107 Del på andre sider Flere delingsvalg…
missprotein Skrevet 8. april 2012 Del Skrevet 8. april 2012 fullkornsmakaroni, tunfisk (eller annen fisk/reker), løk, små biter brokkoli/blomkål. Lag meljevning av skummet melk og byggmel. Bland alt og ha i form. Knus rivyta i små biter og bland med lettost og strø over toppen. Hiv inn i ovnen til osten er gyllen, gryta er varm. Nomnom! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6675-gi-meg-din-beste-oppskrift-p%C3%A5-fiskegrateng/#findComment-242760 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 5. juni 2012 Forfatter Del Skrevet 5. juni 2012 I dag blir det fiskegrateng... Lurer litt på hvilken jeg skal lage, men jeg blir vel enig med meg selv etterhvert... Seien er i alle fall tatt ut av fryseren. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6675-gi-meg-din-beste-oppskrift-p%C3%A5-fiskegrateng/#findComment-336849 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Akuline Skrevet 5. juni 2012 Del Skrevet 5. juni 2012 Jeg liker å kombinere torsk og laks i fiskegrateng. Jeg lager stort sett to varianter. Torsk (eller 50/50 torsk og laks) (kan gjerne være rå, da må sausen være ganske tykk) Hvit saus krydret med muskat (og gjerne laget uten smør, bare melk og hvetemel) Fullkornmakaroni Eggeplommer Stivpiskete eggehviter som skjæres i til slut Raspet ost på toppen Variant 2 er ganske lik, men uten makaroni. Da har jeg poteter skåret i skiver i stedet. Et lag poteter, fisk, hvit saus (med eller uten egg, begge funker), et nytt lag poteter, litt mer saus, og raspet ost. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6675-gi-meg-din-beste-oppskrift-p%C3%A5-fiskegrateng/#findComment-337216 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.