Gå til innhold

Levelig spiseprogram!


Surrehue

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg er en gutt på 22 år som lurer på om det er noen her som kunne vært villig til og peke vei til et levelig spiseprogram! Jeg er en aktiv gutt som har trent alt fra styrke til kampsport gjennom oppveksten, men som har hatt ca ett års pause grunnet mye reising i jobben. Trening har vært en lek under hele mitt opphold hos min kjære mor, og mye "vanlig Norsk kost". Nå har jeg bodd for meg selv i noen år, og har over lengere tid kjent på at kroppen har blitt dvaskere og energien dabbe av! Nå er det på tide og ta seg selv i nakkeskinnet og plukke opp tråden der jeg slapp sist!

Problemet mitt er jo selvfølgelig at jeg er ett stort surrehue... Jeg trenger og få noen til og sette opp ett levelig spiseprogram til meg, der jeg virkelig får det inn med te-skje! Har kikket rundt og finner alltid artikler der det står hvor mye proteiner, karbo, osv osv du skal ha i deg. Dette hjelper ikke meg stort! Det som hadde vært utrolig fantastisk hadde vært og få en liste der det står: DET spiser du til frokost, DET spiser du til lunch, middag, osv. I tilegg så skal det være ett levelig program... Jeg har ingen planer om og bli en av gutta på toppen, så har heller ikke behov for og leve helt "nazi".

Så hvis noen hadde hatt utrolig lyst så hadde jeg satt veldig stor pris på om noen kunne sette meg i kontakt med noen som skreddersyr/selger/lager, whatever, spiseprogram til sånne som meg!

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...