Gå til innhold

Bønner og linser


Snopegrisen

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

kan bruke bønner til ALT, kake, bakst, muffins, middag, frokost, lunsj, dipp, pålegg, smør, kvald, brød, suppe og mye mye mer.

Kikerter, kidneybønner, grønne/gul/røde linser, mung bønner. Sjekk ut frukt.no for info og oppskrifter+++

vegetarmat har mye gode oppskrifter på kake, pålegg og med mer for både vegeterianere og kjøttspisere

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor sundt er dette egentlig? Prøver å gå ned i vekt/fettprosent.

Funker det å erstatte poteten med f.eks? Andre tips til hva man kan bruke bønner til? Og er det noe foskjell på røde og grønne linser? :p

Det er gode karbohydrater så i utgangspunktet er det sunt. De inneholder også en del proteiner. For å gå ned i fettprosent handler det nok også om hvor godt DU tåler karbohydrater, da litt linser og bønner raskt drar antallet karbohydrater opp.Bønner kan brukes til alt.

Hvite bønner = sjokoladekake f.eks

Tomatsausbønner = egg og bacon f.eks

Kidneybønner = gryteretter, chili etc.

Salsabønner = karbonadedeig etc

Kommer an på hva du liker dem til. Tilbehør til middag etc.

Linser kan du bruke som base i havregrøt, som tilbehør til middag, som suppe, som proteinkilde etc.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...