Gå til innhold

Snopegrisen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Snopegrisen

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. lillefingeren ja. Men det er ikke hver gang.. Men ofte. kanskje jeg holder feil, men jeg tror ikke det.. hmm.. *google*
 2. Ja. Overskriften sier seg vel selv.. Noen andre som har opplevd dette? hva kan det være?
 3. Ja, det er jo sant..Helsen kommer først, og jeg bruker hodet når jeg trener.. Får jeg vondt, så gir jeg meg. Men jeg har jo ikke vondt når jeg trener øvelser for overkroppen, heller ikke når jeg trener bein, med unntak av sittende legcurl, pga "presset" når jeg sitter.. Så jeg kan trene så lenge jeg ikke får vondt? Alt er mye bedre når jeg er i bevegelse.. Herregud, prolaps!? Vil dette forsvinne, eller hva kan jeg gjøre? Skal kanskje på MR i julen..
 4. For to uker siden våknet jeg midt på natta av en akutt smerte i korsryggen. Kjentes ut som noen stakk kniver i ryggen min! Etter et par dager fikk jeg stråling ned mot setet (venstre side rett over rompesprekken) og så forsvant smertene i korsryggen t par dager etter.. Men så begynte det å stråle nedover foten og leggen.. Får "krampe" i rompa og nedover hver gang jeg reiser meg.. Og leggen hovner på en måte opp i ny og ne. Kan dette være isjias? Hvordan vet man om det er "falsk" isjias? Blir man kvitt dette? Skal stille i AF til våren, så noe hvile er uaktuelt! Har vært hos kiropraktor og fått
 5. hahaha, da skal jeg gjøre det samme.. neida. det har ikke så mye å si med andre ord.. blir nok dyrt under dietten ja, snus istedenfor mat.. fysj
 6. Ok, da er det nok teknikken min som er helt på tur..
 7. Ja, samme tenker jeg.. Men da er det bare å kjøre på Takk for svar
 8. Ja, tittelen sier jo sitt. Sikkert veldig dumt spørsmål, svaret er vel at det er individuelt, men jeg spør nå likevel jeg.. Hvilken av øvelsene tar dere mest i?
 9. Frontbøy er et godt alternativ til knebøy hvis du har problemer med ryggen. Det river godt Nettop begynt med det selv, og får ikke vondt i ryggen som ved knebøy try it!
 10. Jeg skal stille i fitness til våren, og jeg er storsnuser! What to do? MÅ jeg slutte? Hvor mye og hvordan vil dette påvirke trening osv? Tenker at snusen er grei å ha på deff, sånn at jeg småspiser mindre.. Hva er deres tanker rundt snusing iforhold til fitness og konkuranse?
 11. Ja, hører dere sier det jeg har ikke veldig mye penger på konto akkurat, men har penger til mat og trening i allefall..o-o får spare til bikini.. jeg kommer fra Bergen, og lurer på om det finnes noen coach i bergensområdet, noen som vet? Ellers blir vel det enkleste Oslo.. skal snart sende inn formbilder,blir skummelt! og hvordan i alle dager får man disse sponsorene egentlig??
 12. whooot? så mye?? hvordan er det mulig? herregud, jeg er jo lutfattig.. dette kan bli spennende..
 13. Oh takk for gode svar! ble litt mer enn jeg hadde tenkt når jeg ser det på den måten ja.. så man må betale medlemskap på gymmen selvom man ikke er der utenom formsjekker? Har medlemskap på treningssenter der jeg bor ja er det slik at man må ha mange forskjellige bikinier i alle grenene, eller er dette forskjellig? helt umenneskelige priser for en bikini da! men man skal jo se bra ut..
 14. Jeg vurderer å stille i fitnesskonkuranse, og lurer på hvor mye dette vil koste meg, med tanke på team, coach, veiledning, bikini og alt som hører med. Noen erfaringer?
 15. fikk mine 5 første pakker i går, etter bare 8 dager! fantastisk! gleder meg til å lage peanøttsmør av PB2-melet! caramel og chocolate dippen smakte utrolig syntetisk, men har hørt det skal være godt i kesam? miracle noodles til middag i dag.. mmm!
×
×
 • Opprett ny...