Snopegrisen Skrevet 3. mars 2012 Skrevet 3. mars 2012 Hvor sundt er dette egentlig? Prøver å gå ned i vekt/fettprosent. Funker det å erstatte poteten med f.eks? Andre tips til hva man kan bruke bønner til? Og er det noe foskjell på røde og grønne linser? Siter
New Life Skrevet 3. mars 2012 Skrevet 3. mars 2012 kan bruke bønner til ALT, kake, bakst, muffins, middag, frokost, lunsj, dipp, pålegg, smør, kvald, brød, suppe og mye mye mer. Kikerter, kidneybønner, grønne/gul/røde linser, mung bønner. Sjekk ut frukt.no for info og oppskrifter+++ vegetarmat har mye gode oppskrifter på kake, pålegg og med mer for både vegeterianere og kjøttspisere Siter
Velvet Skrevet 3. mars 2012 Skrevet 3. mars 2012 "Snopegrisen skrev: Hvor sundt er dette egentlig? Prøver å gå ned i vekt/fettprosent. Funker det å erstatte poteten med f.eks? Andre tips til hva man kan bruke bønner til? Og er det noe foskjell på røde og grønne linser? Det er gode karbohydrater så i utgangspunktet er det sunt. De inneholder også en del proteiner. For å gå ned i fettprosent handler det nok også om hvor godt DU tåler karbohydrater, da litt linser og bønner raskt drar antallet karbohydrater opp.Bønner kan brukes til alt. Hvite bønner = sjokoladekake f.eks Tomatsausbønner = egg og bacon f.eks Kidneybønner = gryteretter, chili etc. Salsabønner = karbonadedeig etc Kommer an på hva du liker dem til. Tilbehør til middag etc. Linser kan du bruke som base i havregrøt, som tilbehør til middag, som suppe, som proteinkilde etc. Siter
Snopegrisen Skrevet 3. mars 2012 Forfatter Skrevet 3. mars 2012 aaa.. tusen takk for gode tips blir cowboyfrokost i morgen kjenner eg Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.