_Ørjan_ Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 Har laget opp lunsj for kommende uke. Jeg har kuttet ut brød, ris, pasta etc og fokuserer på proteiner og grønnsaker til lunsj og middag og heller karbohydrater til kveldsmat og etter trening. Til kommende ukes lunsj gikk det med: 450gram broccoli (frosset fra Rema 1000) 600gram Rosenkål (frosset fra Rema 1000) 4 stk selleri stenger 4 stk kyllingfileer (first price) 2 stk 125gram laksefileer fra Godehav 400gram Torsk (Lerøy) de dagene jeg er sulten på jobb kaster jeg innpå en boks tunfisk. TinaFighter, Linn Cesilie Tovås, Kristin Charm og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4470-kommende-ukes-lunsjer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tone. s Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 Ser godt ut. Skal snart lage luncher jeg også. Hvilke krydder bruker du på torsken? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4470-kommende-ukes-lunsjer/#findComment-151896 Del på andre sider Flere delingsvalg…
_Ørjan_ Skrevet 12. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 12. februar 2012 Takk. På torsk og laks bruker jeg Seafood & Fish fra Santa Maria. Jeg pleier å ha over litt hakkede tomater med basilikum og oregano før jeg varmer det i micro'n. På kyllingen har jeg kyllingkrydder, rosmarin og piripiri. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4470-kommende-ukes-lunsjer/#findComment-151913 Del på andre sider Flere delingsvalg…
eelise Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 holder alt det der i kjøleskapet en uke? Prøvde en gang med kyllingfilet og salat til lunsj og hadde den i sekken i 3-4 timer og når jeg åpnet den luktet den pyy -.- Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4470-kommende-ukes-lunsjer/#findComment-151971 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 holder alt det der i kjøleskapet en uke? Prøvde en gang med kyllingfilet og salat til lunsj og hadde den i sekken i 3-4 timer og når jeg åpnet den luktet den pyy -.- ååå nei du må ha de i kjøleskap x) Men hvordan er det å la grønnsaker stå sånn over så mange dager før de blir spist? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4470-kommende-ukes-lunsjer/#findComment-151996 Del på andre sider Flere delingsvalg…
eelise Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 ååå nei du må ha de i kjøleskap x) Men hvordan er det å la grønnsaker stå sånn over så mange dager før de blir spist? hhahaa, tenkte meg det! derfor det luktet pyy ja xD uff, har ikke tilgang til kjøleskap på skolen uansett -.- blæ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4470-kommende-ukes-lunsjer/#findComment-152001 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 hhahaa, tenkte meg det! derfor det luktet pyy ja xD uff, har ikke tilgang til kjøleskap på skolen uansett -.- blæ ahh ser den..Fins sånne småsøte handy kjølebager på "Jula" "biltema" "Clas Ohlson" som du kan ha ett kjøleelement i. Holder maten kjølig frem til lunsj eelise 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4470-kommende-ukes-lunsjer/#findComment-152002 Del på andre sider Flere delingsvalg…
_Ørjan_ Skrevet 12. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 12. februar 2012 i kjøleskapet blir jo alt bare surt. Jeg fryser det så snart alt er kaldt og tar det opp og legger det i kjøleskapet kvelden før jeg skal ha det, det har for meg funket meget bra. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4470-kommende-ukes-lunsjer/#findComment-152023 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 12. februar 2012 Del Skrevet 12. februar 2012 Så lenge man har gode matbokser blir faktisk maten helt fin selv om du har den i sekken noen timer Jeg spiser kun egg, kylling, tunfisk etc. til lunsj, og det smaker helt fint :thumbsup: _Ørjan_ 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/4470-kommende-ukes-lunsjer/#findComment-152033 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.