Gå til innhold

_Ørjan_

Medlemmer
 • Innholdsteller

  206
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om _Ørjan_

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 02. mars 1976
 1. En eller annen moderator.... Slett loggboken min.
 2. Forlater fitnessbloggen

 3. Forlater fitnessbloggen......

 4. Ok. Når det kommer til indretjeneste så syns jeg ikke hmkg er strenge. I min fgtj, SEG, var det tidvis strengere enn hmkg. Disiplin gjelder ikke bare i garnison eller fgtj men også ellers i livet. At dine kamerater har hatt en kjip tjeneste får stå for deres regning. Edit: ja for all del det er nok mer øving og skyting i andre avdelinger. Min erfaring, gjennom endel år, er at 99 % av de som er der er motivert for tjenesten.
 5. Så du har med andre ord ikke vært der selv....meget bra å uttale seg når du ikke har vært der selv og vet hva tjenesten går ut på.
 6. Har DU vært i HMKG?
 7. Og da sikter du til hva?
 8. Legger ut bilde av våre to gårdshunder (dansk svenskgårdshund) en fantastisk rase. [ATTACH]107544[/ATTACH] [ATTACH]107545[/ATTACH] [ATTACH]107546[/ATTACH] [ATTACH]107547[/ATTACH]
 9. Fy fan.... Sitter her med krampe på høyresiden av magen.
 10. Da er det bare å kjøre på... Lykke til.
 11. Hvilken versjon av SL5x5 har du? Tidligere var Dips og Incline row en del av programmet før Mehdi byttet dette ut. Rapporten Mehdi har skrevet om SL5X5 kan også være nyttig å ha.
 12. Jeg er meget fornøyd med SL5x5. Nå e jeg hverken sterk eller stor men jeg trives med de øvelsene som er i programmet. Det kan være greit å starte med lave vekter da det etterhvert blir rimelig tungt og stagneringen kommer snikende.
×
×
 • Opprett ny...