Jump to content
Grønmo

Har veldig lyst til å drive med styrkeløft

Recommended Posts

Hei! 

Jeg er 21 år, har trent i ca. 4 år og har lyst til å begynne med styrkeløft. Jeg veier 103 kg ish og tar 322,5 kg i knebøy, 202,5 kg i benkpress og 342,5 kg i markløft (raw). Hva er deres erfaringer med stevner, og om noen kunne linke en ''starter pack'' der jeg får kjøpt drakt og sånt hadde det vært supert.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Hei. Gjør som @Zmurph sier først og fremst. Hos en klubb kan du få løst lisens som er nødvendig for å konkurrere, samt prøvd deg med drakter i de ulike løftene. Sjekk maxrep.no for alt du trenger av utstyr.

Ellers er det jo litt av noen tall du skilter med. Du hadde jo for eksempel lett vunnet UF VM i åpen klasse for -105 med over 20 kg totalt. I juniorklassen hadde du faktisk vunnet med over 90 kg totalt. Til og med på junior-VM MED utstyr hadde du ikke gjort det så halvgærent. Hjemme i lille Norge hadde du innkassert norgesrekorder i bøy, mark og total i juniorklasse og i åpen klasse. Du hadde faktisk knust den gamle jr-totalrekorden med 127,5 kg! Og det beste av alt? Din påståtte total er 7 kg over gjeldende verdensrekord i åpen klasse! VERDENSREKORD! Så ja, jøss, dette var hyggelig lesning! Styrkeløft-Norges fremtid er lys :-) Kan du være den neste CYC? :-) Blir spennende å følge med videre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...