Jump to content

Avokado

Members
 • Content Count

  553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Avokado last won the day on December 25 2015

Avokado had the most liked content!

2 Followers

About Avokado

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 01/19/1995

Profile Information

 • Gender
  Kvinne
 • Location
  Bergen

Recent Profile Visitors

1364 profile views
 1. Hei. Gjør som @Zmurph sier først og fremst. Hos en klubb kan du få løst lisens som er nødvendig for å konkurrere, samt prøvd deg med drakter i de ulike løftene. Sjekk maxrep.no for alt du trenger av utstyr. Ellers er det jo litt av noen tall du skilter med. Du hadde jo for eksempel lett vunnet UF VM i åpen klasse for -105 med over 20 kg totalt. I juniorklassen hadde du faktisk vunnet med over 90 kg totalt. Til og med på junior-VM MED utstyr hadde du ikke gjort det så halvgærent. Hjemme i lille Norge hadde du innkassert norgesrekorder i bøy, mark og total i juniorklasse og i åpen klasse. Du hadde faktisk knust den gamle jr-totalrekorden med 127,5 kg! Og det beste av alt? Din påståtte total er 7 kg over gjeldende verdensrekord i åpen klasse! VERDENSREKORD! Så ja, jøss, dette var hyggelig lesning! Styrkeløft-Norges fremtid er lys :-) Kan du være den neste CYC? :-) Blir spennende å følge med videre.
 2. Bruker det myke beltet fra Wahlanders: http://www.wahlanders.se/webbutik/katalog/product_info.php?cPath=22_31&products_id=145. Koster litt, men kommer med livstidsgaranti. Det er standard størrelse, altså ikke smalt som du vurderer, men jeg har ikke hatt noen problemer med at det klyper i hverken ribbein eller hofter. Har ganske kort overkropp selv. Har ingen erfaring med belter på 7,5 cm bredde, og kjenner heller ingen jenter i styrkeløftmiljøet som bruker sånne belter.
 3. http://crossfitaasane.no/ https://www.sats.no/satselixia/treningssentre/bergen/asane-sats/ Begge disse oppfyller kriteriene dine.
 4. Finnes allerede en tråd ang. stevnemat her. Hva du bør spise før stevnet kommer jo litt an på om du sliter med å komme ned i vektklassen din eller ei.
 5. Ikke når jeg aldri trener på senteret Men det vil gjelde for alle andre enn kresne styrkeløftere, ja.
 6. Jobber som instruktør/resepsjonist på et senter, og timelønnen er ikke akkurat noe å skrive hjem om. Tror nok det er gjennomgående for hele treningsbransjen.
 7. Jeg liker å leve, så how about NAJ! inb4 heartattack lissom
 8. Avokado

  Dagens Glade

  Nytt belte. Fra Wahlanders. Omg
 9. Avokado

  Dagens Glade

  Har kjøpt billetter til Ghost som skal spille i Oslo i november
 10. Calling alle utstyrsløftere: er det noen forskjell i størrelse mellom Centurion og Super Centurion? Skal kjøpe en Super Centurion, og lurer på å bestille en størrelse mindre enn det jeg bruker i centurion da den er relativt stor til meg.
 11. Avokado

  Dagens Glade

  AC/DC er endelig på Spotify
 12. Avokado

  Dagens negative

  1 stk. veldig dårlig dag
×
×
 • Create New...