Gå til innhold

Øivind76

Medlemmer
 • Innholdsteller

  140
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Øivind76

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

1 625 profilvisninger
 1. Byttet fra å trene (av og på) på måfå, til å trene for strykeløft. Fikk med det tall på alt av framgang, og mye mer motivasjon enn tidligere.
 2. Jeg senket skuldrene (altfor mye) etter mitt første løftestevne og gikk opp en god del igjen. Jeg lover deg at det ikke var noe morsomt i det hele tatt, så stå på videre
 3. Ja, det er vel det aller beste. Glimrende tips ang. nordic hamstrings
 4. Takker for svar. Det finnes tunge nok lodd for vektede pushups, men ikke for bøy. Motivasjonen er å øke litt mer i de tre store, før det begynner å bli for sent. Jeg ser verdien i å gjøre andre øvelser for generell helse også, men har lite motivasjon for å gjøre det.
 5. Da ser det ut til at jeg kommer til å bli boende på brakke/hytte endel i forbindelse med sesongarbeid i sommer. Sist gang gikk det greit å vedlikeholde styrken ved å trene hjemme i de helgene jeg var hjemme. Men det hadde selvsagt vært enda bedre om det i år gikk an å både tjene gode penger og ha framgang på treningen. Med to-tre helger pr. måned hjemme, så er jeg ikke særlig bekymret for treningshyppigheten på markløft, men ser etter muligheter for å trene press og bøy hjemmefra. Har sett litt på sånne fitness-strikker, men det er vel i overkant optimistisk å belage seg på at det s
 6. Mest standard opplegg er vel noe slikt: Først en periode med litt ekstra volum (Litt flere set), etterfulgt av en periode med redusert volum (Uten å redusere intensiteten), etterfulgt av en periode med redusert volum og redusert intensitet (Kan gi rom for siste finpuss på teknikken). Hver periode kan vare ifra noen få dager, for mosjonisten, opptil uker, for eliteutøveren.
 7. Er det vanlig at folk med litt pondus og bred hofte åpner vinkelen imellom føttene litt mere? Jeg økte til 35-40 grader for noen måneder siden, og siden da har ikke de (små) smertene i det ene kneet blitt hverken bedre eller værre. Er det mulig at jeg burde prøve å øke til 45 grader for en periode?
 8. I år har det blitt skrevet endel om hvordan satellittceller donerer sin kjerne til musklaturen når denne utsettes for nye belastninger. Det spørres om små avbrekk fra treningen kanskje er det beste, i det lange løp, ettersom treningen da på nytt blir en "ny belastning" og de nye cellekjernene vil forbli i muskelaturen i lang tid. På tross av dette anbefales det å gradvis øke belastningen når en tar opp treningen igjen. Men hva med å bare kline til? F.eks negativer, eller en makstest (etter bra oppvarming). Selvsagt kan det øke skaderisikoen noe og en blir sikkert så støl som bare pokker etter
 9. Hva menes med kostholdsplan etter Iifym? Bare makroer? ..eller skal noen andre nøye planlegge ens fremtidige små utskeielser?
 10. Det blir nok fortsatt veldig bra! Lykke til
 11. Erle Engmark har en ganske grei introduksjon til det på "MyRevolution"(på Youtube) synes jeg. I tillegg gjelder det naturligvis å velge matvarer du er vandt med, som du vet du ikke reagerer negativt på. Å inkludere litt fett for å unngå kræsj fungerte fint for min del (Har bare prøvd en gang ).
 12. XXL burde gå bra. Vanlig "tight fit" fungerer helt fint til trening imo. Husker ikke om jeg målte leggen med regner med at de to centimeterene også skal gå bra. Bruker den metoden der jeg vrenger knevarmerne fullstendig før jeg tar de på. Du kan naturligvis også brette ned toppen, for bedre tak, for å komme over leggen. (Mener POG har en bra video) Edit: youtube . com/watch?v=xMIEQ1pd2sY&feature=youtu.be&t=233 En må jo ta i litt for å få disse på plass, men de som mener at det er spessielt vanskelig har sittet litt for lenge foran tastaturet imho.
 13. Har det hjulpet mye på knebøy og markløft?
×
×
 • Opprett ny...