Pepsikungen Skrevet 19. april 2016 Skrevet 19. april 2016 Hei Jeg har nå slanket meg i overkant av en uke og teller kalorier og liknende. Jeg spiser mye kylling, fiskepinner og liknende som stekes i stekepanne. For øyeblikket bruker jeg Rapsolje i stekepannen, men lurer på om dere har noen tips til erstatning? Rapsoljen inneholder rundt 900 kcal per 100g og det er jo veldig mye. Bør jeg kutte ut olje/margarin helt om jeg skal slanke meg? Om ikke, er det noen som har noen tips til andre oljer eller liknende jeg kan bruke i stekepannen? Siter
Broseidon Skrevet 19. april 2016 Skrevet 19. april 2016 Hei @Abra11 Mitt forslag er at du enten kutter ut stekeolje eller stekefett. En annen metode jeg liker er å ta LITT olje eller smør på et papir, for så å smøre det utover stekepannen før steking, dette gjør at du minimerer mengden betraktelig. Mine to Pepsikungen 1 Siter
Pepsikungen Skrevet 19. april 2016 Forfatter Skrevet 19. april 2016 10 minutter siden, Broseidon skrev: Hei @Abra11 Mitt forslag er at du enten kutter ut stekeolje eller stekefett. En annen metode jeg liker er å ta LITT olje eller smør på et papir, for så å smøre det utover stekepannen før steking, dette gjør at du minimerer mengden betraktelig. Mine to Okei, tusen takk! Skal prøve å kutte det ut, men er redd for at maten skal svi seg dersom jeg ikke bruker olje. Siter
jusi Skrevet 20. april 2016 Skrevet 20. april 2016 Jeg ovnsbaker det meste! :-) putter det i ovnen i en ildfast form uten olje osv Siter
AndyBet Skrevet 20. april 2016 Skrevet 20. april 2016 Kan evt få taki en sånn Pam Spray. Du kan lese litt om den i linken jeg putter med. Ca 1 kcal per spray men for å ikke svi alt ville jeg brukt mer. Vil bli noen flere kalorier men lite er det. https://www.proteinfabrikken.no/Matvarer/Oljer/Pam-Spray-Original-170g-Pam-Spray21814-p0000014324#.VxfXVzCLSUk (Kan sikkert kjøpes andre plasser, kjøpte min på PF) Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.