Gå til innhold

AndyBet

Medlemmer
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av AndyBet

 1. Man skulle jo trodd at med så mange ganger du har postet og endret profiler at du har lært litt. Du ønsker jo ikke å ta til deg råd heller.
 2. Proteinpulver. Så kalt whey eller whey tech hva enn du vil kalle det er bra visst det er proteiner du er ute etter.
 3. Sikker på at det ikke bare er du som mangler evnen til å se når folk kødder?
 4. Er faktisk skremmende hvordan du tar til deg alt andre sier selv når det åpenbart er troll. Det er ikke verre enn å bruke vår kjære Google til å lese deg opp på det du lurer om. Er du seriøs med målene dine hadde du jo faktisk tatt deg tid til å gjøre dette isteden for å spør om samme spørsmålet i flere tråder som du har fått svar på hver gang. Du snakker også om at andre skal slutte med trollinga men du er jo ikke bedre du som avbryter andres tråder og prøver å ta over de med egne spørsmål, lol.
 5. Du har fått all den hjelpen denne gruppa kan gi deg lol. Hvorfor poste random drit i en annen persons innlegg? Lavmål.
 6. Husk at alt du lurer på er et tastetrykk unna. Er ikke verre enn å søke opp et program eller øvelser for de ulike muskelgruppene.
 7. Sånn fatburner kapsel som du sikkert snakker om er vel igrunn kun en PWO, så unødvendig å kjøpe begge deler iaf.
 8. http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/whey-80
 9. Gå til lege. Har slitt med samme driten 3 ganger og det går ikke vekk av seg selv.
 10. Trening er ikke bortkastet nei, uans om man legger på seg eller underskudd. Jeg personlig følte iaf at trening hjalp meg på diett selv om jeg ikke fikk noe særlig muskelmasse. Det er bra for det psykiske vil jeg tro, man kommer iaf inn på rett spor og man blir ikke bare sittende hjemme og passe på at man er i underskudd.
 11. Protein pannekaker er en grei måte å få i seg proteiner på så om det er 144 kalorier i en porsjon tror jeg ikke du skal være redd for å legge på deg. Kalorier inn vs kalorier ut er fint å ha i bakhodet. Visst du skal ha abs så er det jo ikke om du spiser protein pannekaker eller ikke, det er mer om du spiser 4 eller om du spiser 30. Finn ut hva du trenger for dagen og plasser de inn i "planen" så skal det nok gå fint.
 12. Hei jeg har nylig sett på noen converse som jeg vil bruke som løftesko. Har lett etter størrelsen jeg skal ha som er 46 men fant bare 45 og 46.5. Vil den 0.5 ha noe å si på løftinga? Nå skal det sies at det kan hende de passer meg utmerket men vil bare være sikker visst tilfelle er at den ekstra lengda ødelegger.
 13. Kanskje, men ser ikke hvordan det skader oss andre å få det opplyst. Folk får gratis reklame med de fleste linker til produkter uans.
 14. Haha ja det blir mer for å showe. Litt for mye Rich Piana videoer kan fort sette seg.
 15. Takk for linken, tror det blir en sånn en når pengene kommer inn på konto.
×
×
 • Opprett ny...