Natalie90 Skrevet 24. januar 2012 Del Skrevet 24. januar 2012 Hei!! Jeg bare lurer på hvilke matvarer dere liker best å karbe opp på? Er det noen matvarer som er bedre enn andre med tanke på resultat dagen derpå? Vet at for mye fiber ikke er bra, i og med at det kan gjøre deg forstoppet eller meget oppblåst! Er det en viss mengde fett man må holde seg innenfor, og hvordan er det med proteiner? Hørte at coco pops var gode ting å spise på en oppkarbingsdag, men hvorfor er den gule boksen å anbefale fremfor den grønne? Er det pga. den grønne er hvete og den gule er mais?? Bare til å komme med oppskrifter og tips til mat på oppkarbing!! I tillegg så lurer jeg på om det er sånn at man "MÅ" ha en tømmeøkt før man starter oppkarbingen?? Vil det være lurt å legge oppkarbingen til en dag man har styrketrening, eller funker intervalltrening like bra?? Har som regel styrkefri på lørdager, og er ofte da dagen for oppkarbing blir.. Alle gode tips mottas med takk!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3545-oppkarbing-matvarer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 24. januar 2012 Del Skrevet 24. januar 2012 Slik jeg har gjort det tidligere, og føler at det funker (for meg i allefall) er å ete mye mer ris/pasta/havregryn. Har til og med spist mye banan og marshmellows for å få høyt nok inntak. Lavest mulig fettinntak er å foretrekke når man er høyt på karbs. Proteiner skal være som vanlig. I en liter sjokomelk er det jo 60gram karbs, for eksempel:) Ris med krakket banan i! http://myrevolution.no/forum/f20/retningslinjer-for-oppkarbing-1105/ her har du litt info fra Børge Edit: nå skal det også nevnes at jeg kun kjører oppkarbing hvis vektnedgangen stagnerer. Ellers ser jeg intet poeng i det. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3545-oppkarbing-matvarer/#findComment-119476 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 25. januar 2012 Del Skrevet 25. januar 2012 Rotfrukter er gull. Poteter, søtpoteter, kålrot og gulrot. Disse inneholder stivelse, som er ren glukose. Dette er den sukkerarten som brukes som energikilde i kroppen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3545-oppkarbing-matvarer/#findComment-120533 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.